Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

Αντιρατσιστικό: Όπου ακούς πολύ "πατριωτισμό" ξεχνάς και τη Γενοκτονία των Ποντίων

23.08.2014 | 00:01
Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ


Θα το ξεκινήσουμε ανάποδα το θέμα. Οι 38 “αντάρτες” βουλευτές της ΝΔ που αρνούνται να ψηφίσουν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο επειδή δεν προβλέπει ποινικές κυρώσεις σ ΄ όσους αρνούνται τις Γενοκοτονίες Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, θα πάνε και θα το ψηφίσουν. Θα βρουν δικαιολογίες και θα επικαλεστούν την ανάγκη να μείνει στην ζωή η κυβέρνηση Σαμαρά. Αυτό είναι το ένα δεδομένο.

Το δεύτερο δεδομένο για να μην μακρυγορούμε με αναλύσεις και φιλοσοφίες είναι ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο είναι απλά …απαράδεκτο! Και είναι και απρόσμενο να το φέρνει μια κυβέρνηση στην οποία πρωθυπουργός είναι ο Σαμαράς. Δεν έχουν περάσει δα και αιώνες από την εποχή που ο κ.Σαμαράς ανέβαζε τις μετοχές του στο πολιτικό χρηματιστήριο ,όταν ως ΥΠΕΞ της κυβέρνησης Μητσοτάκη έλεγε όχι στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων . Χρεώθηκε την πτώση της κυβέρνησης κι έμεινε πάρα πολλά χρόνια σ΄ αυτό που ο ίδιος έχει ονομάσει “πολιτική εξορία”. Ο ίδιος λοιπόν φέρνει προς ψήφιση ένα αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στο όποιο πολύ ορθά προβλέπει ότι όποιος αρνειται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων θα διώκεται ποινικά. Δυστυχώς όχι μόνο στην Ελλάδα ,αλλά στην Ευρώπη του 2014 όπως την κατάντησαν είμαστε αναγκασμένοι να διώκουμε ποινικά την ανοησία ,την αμάθεια και την ασχετοσύνη. Και βέβαια καλά κάνουμε και διώκουμε τον ρατσισμό σ΄ όλες του τις μορφές.

Όμως ποιος και πως μπορεί να δικαιολογήσει ότι σ΄ αυτό το νομοσχέδιο δεν υπάρχει ούτε λέξη για τα ολοκαυτώματα που εμείς οι Έλληνες έχουμε υποστεί; Φοβόμαστε πια και να τα αναφέρουμε μήπως θυμώσουν οι Ερντογάν-Νταβούτογλου; Οι πρόγονοι των οποίων έπνιξαν στο αίμα Έλληνες του Πόντου και της Μικράς Ασίας,Αρμένιους, Ασύρριους και οποιον άλλον ήταν αντίθετος στα πάντα μεγαλεπίβολα τουρκικά σχέδια; Επιμένοντας να μην θέλουμε να σας κουράσουμε θα απαντήσουμε ότι η απάντηση είναι ναι! Φοβόμαστε. Δεν τολμάμε. Δεν θέλουμε…να προκαλέσουμε την Τουρκία. Αυτή είναι η μοναδική λογική εξήγηση . Τίποτα άλλο.

Θα ψηφιστεί το αντιρατσιστικό. Με κάποιες …διαβεβαιώσεις που θα λάβουν οι 38 θα πάνε και θα το ψηφίσουν. Και η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω.Επιβεβαιώνοντας αυτό που πολλές φορές έχουμε υποστηρίξει εδώ στο Onalert: Όπου ακούς πολλές “εθνικιστικές” και “πατριωτικές” κορώνες κράτα πολύ μικρό καλάθι.

Διαβάστε ακόμη:

"Αυτοί γιατί δεν χωράνε στο αντιρατσιστικό"; 38 βουλευτές της ΝΔ δεν το ψηφίζουν λόγω Ποντίων" Συνωστισμός " και για τη Γενοκτονία Ποντίων από τη Ρεπούση - BINTEO
Βόμβα Ρουπακιώτη για ΧΑ : "Μεθόδευσαν τις συλλήψεις για το ταξίδι Σαμαρά στις ΗΠΑ" 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ