Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανησυχίες "βετεράνου" συνταγματάρχη για τον ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ

24.02.2015 | 09:55
Ανησυχίες “βετεράνου” απόστρατου συνταγματάρχη που κάνει τα πρώτα του βήματα στην πολιτική ,μετά από τις δικαστικές περιπέτειες που είχε με πρώην Α/ΓΕΣ.

Θέτει ερωτήματα πως το Onalert.gr γνώριζε ότι έχει προγραμματιστεί άσκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ για την Τετάρτη. Η οποία λόγω της δημοσιοποίησης από το Onalert διατάχθηκε σήμερα στις 7.00 το πρωί!

Για να μην έχει ανησυχίες να του απαντήσουμε ότι “ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι”! Δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα αγανακτισμένων στρατιωτικών έχει δεχτεί το Onalert με όσα τραγελαφικ συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στις ΕΔ. Ασκήσεις επί ασκήσεων χωρίς κανένα απολύτο λόγο και κυρίως χωρίς κανένα όφελος ,μόνο και μόνο γι αν “επιδείξουν κάποιοι έργο” γίνονται το τελευταίο διάστημα. Προσωπικό ταλαιπωρείται και τα μέσα των ΕΔ ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο και αιτία.

Μια λοιπόν και ο “βετεράνος” ανησυχεί να προκαλέσουμε τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο να του δείξουν ποια μέσα έχουν χρησιμοποιηθεί στους τελευταίους ΠΥΡΠΟΛΗΤΕΣ, για να διαπιστωσουμε αν είναι “τα ίδια και τα ίδια”. Για ευνόητους λόγους χρησιμοποίούνται τα ίδια ας μην αναφέρουμε και ταραχθεί ο “βετεράνος” απόστρατος συνταγματάρχης.

Οι ασκήσεις πρέπει να γίνονται για να εκπαιδεύεται το προσωπικό σωστά και αποτελεσματικά. Όχι για να ταλαιπωρείται χωρίς λόγο κι αιτία. Οι ΕΔ δεν μπορεί να γίνονται “μηχανισμός προβολής” προσώπων , αλλά πρέπει να είναι μηχανισμός προβολής ισχύος και δυναμης. Και με το να ανακοινώνουμε διαρκώς ασκήσεις επιπέδου ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ δεν τρομάζουμε κανέναν.

Αυτά προς το παρόν…

Διαβάστε ακόμη:

Αιφνιδιασμός με ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ από Πάνο Καμμένο που "τεστάρει" τους Αρχηγούς


ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ κρίσεων! Σχεδιάζουν άσκηση λίγο πριν συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ για τις κρίσεις!

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ