Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29.08.2012 | 11:19

Ηταν άοπλος και ήδη νεκρός ο Μπίν Λάντεν!

Ο Οουεν γράφει στο συγκλονιστικό βιβλίο ότι η επιχειρηση Μπιν Λάντεν δεν ήταν ακριβως έτσι όπως την περιέγραψαν τα ΜΜΕ

 Ο Οουεν γράφει στο συγκλονιστικό βιβλίο ότι η επιχειρηση Μπιν Λάντεν δεν ήταν ακριβως έτσι όπως την περιέγραψαν τα ΜΜΕ καθώς κάποιος είχε ήδη πυροβολήσει τον Μπιν Λάντεν πρωτού μπούν οι αμερικανοί στρατιώτες.

Ο Οουεν υποστηρίζει ότι οι αναφορές των ΜΜΕ, οτι ο Μπίν Λάντεν αντιστάθηκε, είναι ανακριβείς επειδή όπως περιγράφει στο βιβλίο ο Μπιν Λάντεν πέθαινε την στιγμή που μπήκαν στο δωματιο οι Αμερικάνοι. Ωστόσο αν και είδαν οτι πέθαινε τον πυροβόλισαν με όπλα τύπου laser μέχρι και που έπεσε απο το κρεβάτι στο οποίο ήταν ξαπλωμένος.
Ο Οουεν αναφέρει οτι ο Μπιν Λάντεν "Δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει εκείνη την μέρα. Δεν προσπάθησε να αμυνθεί καν!"

Το βιβλίο έχει δημιουργήσει πρόβλημα όχι μόνο στο Πεντάγωνο αλλα και στην CIA και στον Λευκό Οικο, γιατι όπως φαίνεται κανείς δεν ήξερε τις προθέσεις του Οουεν για την συγγραφη του βιβλίου.

Αν και για κακή του τύχη ο Οουεν μπορεί να έχει γίνει στόχος οχι μονο του Πενταγώνου αλλα και της Αλ Κάιντα, για καλή του τύχη έχει γίνει στόχος και του Χόλυγουντ! Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Οουεν συναντήθηκε με τον Στιβεν Σπίλμπεργκ για να συζητήσει το ενδεχόμενο το βιβλίο να γίνει ταινία!

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ