Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απανθρωπιά! Δουλέμποροι εγκατέλειψαν ανάπηρη 70χρονη σε βράχια του Αιγαίου- ΦΩΤΟ

25.06.2015 | 23:24
Απάνθρωποι και αδίστακτοι διακινητές έφεραν από την Τουρκία και εγκατελειψαν πάνω σε απόκρημνα βράχια και μεσα στον ήλιο στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του όρμου “ΜΑΡΑΘΟΥΝΤΑΣ” στη Σύμη, ενα ατομο με με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) και μια 70χρονη με κινητικά προβλήματα  με τα αναπηρικά καροτσάκια τους!

 Οι δυο - μαζί με άλλα δυο άτομα - εντοπίστηκαν και  διάσωθηκαν από το Λιμενικό . Συγκεκριμένα, τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης από ξηράς με περιπολικό όχημα του Λιμενικού . και δια θαλάσσης, με συνδρομή ιδιωτικού Ταχύπλοου  σκάφους, στο οποίο επέβαιναν και στελέχη της τοπικής Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκαν σε βραχώδη δύσβατη περιοχή πλησίον του όρμου “ΜΑΡΑΘΟΥΝΤΑΣ”  οι τέσσερις  παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί.

Οι 4  απεγκλωβίστηκαν και διεσώθησαν και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμένα Σύμης, όπου παραδόθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, που διενεργεί την προανάκριση.
Οι φωτογραφίες που εδωσε στην δημοσιότητα το Λιμενικό δείχνουν την ντραγικότητα της καταστασης και το τι αντιμετωπίζουν καθε μερα τα στελέχη του Λιμενικού, σε όλα τα νησια. Αλλά δείχνουν και ποσο αδίστακτοι είναι οι διακινητές
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ