Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απάντηση Αβραμόπουλου στον Σμπώκο για τα παραποιημένα έγγραφα που το δόθηκαν

03.11.2014 | 05:19
Η επιστολή Σμπώκου στον Αβραμόπουλο ,με την οποία ο έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού ζητούσε εξηγήσεις για τα τα ελλειπή στοιχεία που δόθηκαν από το ΓΕΕΘΑ στους συνηγόρους του, για την υπόθεση ΕΡΜΗΣ δεν θα μείνει αναπάντητη.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε δώσει εντολή στους συνεργάτες του να έρθουν σε επικοινωνία με τους συνηγόρους του Γιάννη Σμπώκου και να τους μεταφέρουν ότι και έρευνα θα γίνει για όσα υποστηρίζει ο Σμπώκος στην επιστολή του και απάντηση θα του δοθεί.

Ο Σμπώκος υποστήριζε στην επιστολή του ότι τα έγγραφα που είχαν ζητηθεί από τους δικηγόρους του και τα οποία ήταν κρίσιμα για την υπεράσπισή του του δόθηκαν “μισά” . Συγκεκριμένα υποστήριζε ότι έλειπε μία σελίδα με περιεχόμενο κρίσιμο για την νομική “γραμμή” του Σμπώκου. Η σελίδα βρέθηκε από τους δικηγόρους του και γι΄ αυτό υπάρχει σοβαρό ζήτημα ποιος επέλεξε να την “εξαφανίσει”.


Διαβάστε ακόμη:


Επιστολή Σμπώκου στον Αβραμόπουλο! Τι ζητά ποιους κατηγορεί για απόκρυψη στοιχείωνΚάθαρση στους εξοπλισμούς: Μήπως πάμε στο "βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε έξι";


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ