Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απάντηση της ΕΣΠΕΚΜ

12.01.2015 | 18:53
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε “Ανακοίνωση-Δελτίο Τύπου”, σε απάντηση δημοσίευσης επιστολής από την ιστοσελίδα onalert.gr (http://www.onalert.gr/stories/apo-katigoroi-katigoroumenoi-osoi-katigorousan-tin-poes-gia-kommatikopoisi/39915 ) στις 10/1/2015, που στρέφεται εναντίον μας.
Παρακαλούμε όπως δημοσιεύσετε την “Ανακοίνωση-Δελτίο Τύπου” της Ένωσης μας αυτούσια, χωρίς παρεμβάσεις και επίσης χωρίς σχολιασμούς επί του περιεχομένου στη δημοσίευση της, όπως συνήθως κάνετε με τις δικές μας επιστολές πιθανόν για τη δημιουργία εντυπώσεων. Το αίτημα μας θεωρούμε ότι είναι και δίκαιο και το επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία, εφόσον και την επιστολή που στρεφόταν εναντίον μας την δημοσιεύσατε άνευ σχολίων. 

Ευχαριστούμε
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
              
Σχετικά με τη δημοσίευση επιστολής κάποιου «συναδέλφου» Ιωάννη Παπαιωάνου από την «στρατιωτική» ιστοσελίδα OnAlert, με τίτλο “Από κατήγοροι κατηγορούμενοι όσοι κατηγορούσαν την ΠΟΕΣ για κομματικοποίηση! ”, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:
• Το ήθος των μελών της Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της μεγαλύτερη Ένωση Στρατιωτικών στην Ελλάδα, δεν της επιτρέπει να ασχοληθεί με ανυπόστατα ή υβριστικά δημοσιεύματα, ανύπαρκτες ή υπαρκτές επιστολές και συκοφαντίες.
• Η υπόθεση αυτή, όπως επίσης και όσες τυχόν ανάλογες υπάρξουν στη συνέχεια, έχει πάρει τη νομική οδό καθώς έχει εξουσιοδοτηθεί ο δικηγόρος της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. να ασκήσει κάθε Νόμιμο δικαίωμα μας.
• Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. θα καταγγείλει ανυπόστατα, αστήρικτα και συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον της, σε όλες τις Ενώσεις Συντακτών-Δημοσιογράφων (Π.Ο.Ε.ΣΥ., Ε.Σ.Η.Ε.Α., Ε.Δ.Ι.Π.Τ., Ε.Σ.Π.Η.Τ., Ε.Ε.Δ.) θέτοντας υπόψη τους δημοσιεύματα από κάποιους, που ίσως είναι μέλη τους.
 
Σχετικά με τις καταγγελίες μας για «κομματικοποίηση» των Ενώσεων και της Π.Ο.Ε.Σ., που σε αυτές οφείλονται όλες οι αήθεις επιθέσεις που δεχόμαστε, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:
• Για ΟΛΑ όσα έχει καταγγείλει μέχρι τώρα η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. έχει παρουσιάσει στοιχεία και έχει δικαιωθεί απόλυτα.
• Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. νιώθει ικανοποίηση που έχει κερδίσει την πρώτη «μάχη» ενάντια στην κομματικοποίηση των Ενώσεων και της Π.Ο.Ε.Σ. Το ότι κάποιοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στα ψηφοδέλτια ως υποψήφιοι ενώ βρισκόταν εδώ και καιρό σε προχωρημένες συζητήσεις και συμφωνία με κόμματα, είναι μια νίκη της Ένωσης μας αλλά και του Συντονιστικού των Ενώσεων στο οποίο συμμετέχουμε. Οι συνεχείς καταγγελίες μας έπιασαν τόπο όπως φαίνεται και εκ του αποτελέσματος.
• Επειδή ξέρουμε… κι επειδή και οι «αντίπαλοι» μας ξέρουν ότι ξέρουμε… ούτε και στο μέλλον δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καπηλευτεί την ψήφο των Στρατιωτικών και να την διαπραγματευτεί χρησιμοποιώντας τη θέση του στις Ενώσεις ή την Π.Ο.Ε.Σ. προκειμένου να την «εξαργυρώσει» με συμμετοχή του σε κομματική θέση.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ