Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απειλές κατά της οικογένειας Ομπάμα από Ιρανό για να μην επιτεθεί στη Συρία!

06.09.2013 | 17:15
«Αν επιτεθείς στη Συρία, θα βιάσουμε και θα σκοτώσουμε μια από τις κόρες του». Την ανατριχιαστική απειλή κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και της οικογένειάς του εκτόξευσε την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την Daily Caller, ο Ιρανός Αλιρέζα Φοργκάνι, πρώην κυβερνήτης της νότιας επαρχίας Κις.

«Ελπίζω ο Ομπάμα να είναι τόσο αγύριστο κεφάλι και να επιτεθεί στη Συρία και μετά θα δούμε... τις απώλειες των αμερικανικών συμφερόντων (μέσω τρομοκρατικών επιθέσεων). Μέσα σε 21 ώρες (από την επίθεση στη Συρία), ένα μέλος από την οικογένεια κάθε Αμερικανού υπουργού, πρέσβη και στρατιωτικού σε όλο τον κόσμο θα απαχθεί. Και μετά, 18 ώρες αργότερα, τα βίντεο με τον αποκεφαλισμό τους θα διαδοθούν σε όλο τον κόσμο», απείλησε ο Ιρανός αξιωματούχος!

Οι απειλές κατά της οικογένειας του Μπαράκ Ομπάμα έρχονται λίγες μέρες πριν από την ψηφοφορία στο Κογκρέσο για το αν θα δοθεί στον Αμερικανό πρόεδρο το «πράσινο φως» για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.
Μια επέμβαση που δε θα γίνει με χερσαίες δυνάμεις αλλά με αεροπορικά πλήγματα και θα έχει διάρκεια από 60 έως 90 μέρες.

Όλα αυτά ενώ στην Αγία Πετρούπολη, στη Σύνοδο Κορυφής της G20, οι ηγέτες των πιο ισχυρών (οικονομικά) κρατών του κόσμου επιδίδονται σε ένα άνευ προηγουμένου "ξεκατίνιασμα", με τον εκπρόσωπο του Πούτιν να διερωτάται "τι είναι η Βρετανία, ένα μικρό νησί", τον Βρετανό πρωθυπουργό να απαντά "αυτή που σας έσωσαν από τον φασισμό και τη δουλεία" και τον Μπαράκ Ομπάμα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να μην ανταλάσσουν ούτε βλέμμα παρά μια αναγκαστική και ψυχρή χειραψία. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ