Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Απήλαυσαν προνόμια οι στρατιωτικοί". Το στέλεχος της ΝΔ συνεχίζει με αντεπίθεση

10.04.2013 | 17:35

Συνέχεια στην άγρια κόντρα που ξέσπασε με απόστρατους και εν ενεργεία στρατιωτικούς ,με αφορμή άρθρο του στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Λάρισας, δίνει το κομματικό στέλεχος της ΝΔ και δικηγόρος Γρηγόρης Δασταυρίδης .

Σε απάντησή του προς πολιτευτή των Ανεξαρτητων Ελλήνων ο κ.Δασταυρίδης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι με το άρθρο του επιζητούσε να καταδείξει “ότι όλοι μας έχουμε αυξημένες υποχρεώσεις στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας και κυρίως όσοι στο παρελθόν απήλαυσαν προνόμια από την πατρίδα ως αναγνώριση της προσφοράς τους…”

Σε άλλο σημείο του κειμένου του ο κ.Δασταυρίδης σημειώνει ότι “δεν αποδέχομαι από αξιωματικούς να εκφράζουν δημοσίως πολιτικά απειλητικές φράσεις του τύπου “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ” ή να διατυπώνουν προτροπές να γίνουν οι απόστρατοι αξιωματικοί χειροκροτητές και φερέφωνα αρχηγού οποιουδήποτε κόμματος”.

Όπως είναι λογικό τα όσα υποστηρίζει ρίχνουν λάδι στη φωτιά η οποία έχει φουντώσει για τα καλά όχι προσωπικά κατά του κ.Δασταυρίδη αλλά κατά και της ΝΔ η οποία μέχρι αυτή τη στιγμή αρνείται να πάρει θέση για όσα υποστηρίζει δημοσίως το στέλεχός της. Εκτός φυσικά αν ο κ.Δασταυρίδης εκφράζει απόλυτα τις απόψεις του κόμματος της ΝΔ.  

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ