Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απόφαση καμία για το ΣτΕ και αναβολή της συνάντησης Χαρδούβελη με αστυνομικούς!

25.07.2014 | 18:12
Στη συνάντηση Σαμαρά -Βενιζέλου στο Μαξίμου δεν ελήφθη καμία απόφαση για την εκτέλεση της απόφασης του ΣτΕ για τους στρατιωτικούς και το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου προφανώς για να αναζητηθεί…νομότυπη διέξοδος.

Την ίδια ώρα γίνεται γνωστό ότι η συνάντηση της Δευτέρας εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών παίρνει αναβολή άγνωστο για πότε!

Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση δεν έχει τι να πει σε στρατιωτικούς και σώματα ασφαλείας. Επιπλέον κρατά το θέμα ανοιχτό για να μπορεί να το χρησιμοποιήσει σε ενδεχόμενη εκλογική αναμέτρηση την οποία όλο και περισσότεροι θεωρούν ότι θα προκύψει πολύ σύντομα.

Ακόμη και οι δημόσιες διαβεβαιώσεις και “δεσμεύσεις” έχουν κοπάσει τα τελευταία 24ωρα.

Η “καλοκαιρινή ραθυμία” του Αυγούστου είναι σύμμαχος της κυβέρνησης που όμως ενδέχεται να μην έχει υπολογίσει καθόλου σωστά τις αντοχές των στρατιωτικών. Που πλέον είναι ανύπαρκτες.

Διαβάστε ακόμη:


Συνάντηση με Χαρδούβελη στρατιωτικών και αστυνομικών


ΑΝΕΑΕΔ: "Παίζει τις καθυστερήσεις η κυβέρνηση για το ΣτΕ"Σταϊκούρας ¨δείχνει" Παναγιωτόπουλο - Κωσταράκο για τις περικοπές

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ