Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Αποκαταστήσαμε αδικίες" ,λένε από το ΥΠΕΘΑ για τις επανακρίσεις και την επαναφορά απόστρατου

29.01.2014 | 20:55
Για “αποκατάσταση εξόφθαλμων αδικιών από τις κρίσεις που έγιναν πέρυσι” κάνουν λόγο από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας,σχετικά με τις επανακρίσεις και την επαναφορά του απόστρατου ταξίαρχου. Κρίσεις που έγιναν επί ημερών Πάνου Παναγιωτόπουλου δηλαδή.

Επισημαίνουν την περίπτωση στασιμότητας 40 αξιωματικών για να προαχθεί άλλος και προσθέτουν ότι “στο τελευταίο ΣΑΓΕ έγιναν μερικώς οι διορθώσεις που έπρεπε” αφήνοντας να εννοηθεί ότι το επιτελείο Αβραμόπουλου θα προχωρήσει και σε περαιτέρω “διορθωτικές κινήσεις” λίγο πριν από τις κρίσεις του Μαρτίου. “Πρέπει να αποκατασταθεί η ηθική τάξη” ,έλεγε αξιωματούχος του ΥΠΕΘΑ.

Το θέμα της “στασιμότητας” δεκάδων αξιωματικών κατά τις περυσινές κρίσεις είχε αναδειχθεί από το Onalert. Ωστόσο αυτό το “γαϊτανάκι” επανακρίσεων και επαναφορών θα πρέπει να κοπεί “μαχαίρι” κάποια στιγμή. Πάντα αυτές οι επανακρίσεις και οι επαναφορές έχουν το άλλοθι της “επανόρθωσης”. Άλλες φορές υπάρχει πράγματι θέμα κι άλλες είναι ανύπαρκτο. Στην προκειμένη περίπτωση από το ΥΠΕΘΑ υποστηρίζουν ότι θα ήταν πολύ μεγαλύτερη αδικία να μην αποκατασταθούν αξιωματικοί με τεράστια προσόντα και ικανότητες. Ελπίζουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά που γίνονται τέτοιες διορθώσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Βγήκαν οι "μπαρμπάδες από Κορώνη" και μοιράζουν θέσεις και προαγωγές! Κόλαση στο ΥΠΕΘΑ

Αβραμόπουλος - Μπαλτάκος : Τι και ...ποιους "έφαγαν" σε γεύμα στη ΛΑΕΔ 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ