Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απονομή Επάθλων του 55ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλλυ Αιγαίου - ΦΩΤΟ

31.07.2018 | 20:25
Tη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 διοργανώθηκε η τελετή απονομής επάθλων στους νικητές του 55ου Ράλλυ Αιγαίου στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου (ΝΔΑ), παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη ΠΝ και του Αρχηγού Στόλου Αντιναύαρχου Ιωάννη Παυλόπουλου ΠΝ.

Δείτε την ανακοίνωση του ΓΕΝ:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 διοργανώθηκε η τελετή απονομής επάθλων στους νικητές του 55ου Ράλλυ Αιγαίου στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου (ΝΔΑ). Στην τελετή απονομής παρέστησαν o Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος ΠΝ, μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου καθώς και πλήθος φίλων της ιστιοπλοΐας.

Τη διοργάνωση του Ράλλυ Αιγαίου υποστήριξε το Πολεμικό Ναυτικό με τη διάθεση των χώρων του Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» και της ΝΔΑ, καθώς και με τη διάθεση της πυραυλακάτου ΜΠΛΕΣΣΑΣ, ως πλοίο ασφαλείας καθ’ όλη τη διάρκεια των ιστιοδρομιών.

Στο 55ο Ράλλυ Αιγαίου συμμετείχαν στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού με τα ιστιοπλοϊκά σκάφη Ι/Φ ALSOUMA με πλήρωμα από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και το Ι/Φ AITIS με πλήρωμα από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση απονομής:
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ