Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτο! Εταιρείες που έχουν "λαδώσει" συνεχίζουν να πουλάνε στην Ελλάδα!

16.01.2014 | 00:01
Μια εταιρεία που πουλά εξοπλισμούς μπορεί να κηρυχθεί έκπτωτη από έναν διαγωνισμό λόγω της έλλειψης φορολογικής ενημερότητας. Αν έχει λαδώσει ή αν είναι ύποπτη για εμπλοκή της στις υποθέσεις διαφθοράς δεν μας πειράζει! Κι όμως συμβαίνει στην Ελλάδα, ακόμη και σήμερα!

Ένας αξιωματικός που έχει μπροστά του ένα φάκελο εταιρείας για την οποία υπάρχει θέμα, δεν μπορεί επί της ουσίας να κάνει κάτι! Μέχρι το 2011 δεν προβλεπόταν σε κανένα νόμο ότι εταιρείες που έχουν θέματα εμπλοκής σε σκάνδαλα, αποκλείονται από διαγωνισμούς των ΕΔ! Και το 2011 που το κάναμε νόμο φροντίσαμε αυτή η προϋπόθεση να αφορά...το μέλλον!

Τα απίθανα των ελληνικών εξοπλισμών , τις πραγματικές αιτίες που επέτρεψαν το ασύδωτο πάρτι της μίζας ,τις πραγματικές ευθύνες αλλά και τις άδικες κατηγορίες κατά στρατιωτικών, αναλύει σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξή του στο Onalert ο πρώην νομικός σύμβουλος του ΥΠΕΘΑ Δημοσθένης Μπακόπουλος. Είναι μια συνέντευξη που πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσει όποιος θέλει να καταλάβει πως οι μίζες έπεφταν βροχή ,ποιοι το επέτρεψαν ,ποιοι το έκαναν “νόμο”. Κι επίσης πως πραγματικά αποφασίζονταν οι αγορές των εξοπλισμών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Διαβάστε ακόμη:

"Οι Γερμανοί αυτο-λαδώνονταν με τους ελληνικούς εξοπλισμούς" και το παραδέχονται!


Κάντας - Ευσταθίου: Τι δείχνει η σύγκριση των απολογιών τους τι προσπάθησαν να πετύχουν 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ