Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Υπουργείο Άμυνας

Αποστολάκης: "Προσβλέπω στην συνεργασία όλων των κομμάτων για το καλό της πατρίδας"

14.01.2019 | 12:24
"Προσβλέπω στη συνεργασία όλων των κομμάτων για το καλό της πατρίδας" ανέφερε ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης κατά την διάρκεια των πρώτων δηλώσεων του, μετά την ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι αναλαμβάνει την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.

Ο Ναύαρχος Αποστολάκης δήλωσε ότι δέχθηκε να αναλάβει τη θέση του ΥΕΘΑ, γιατί: "έχω μάθει να υπηρετώ το καθήκον είμαι στρατιώτης".

"Είμαι άνθρωπος της ευθύνης και έχω συνηθίσει να αναλαμβάνω την ευθύνη όσο βαριά κι αν είναι" πρόσθεσε ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας, σημειώνοντας ότι "η κατάσταση είναι αρκετά περίεργη και απαιτεί συναίνεση, ενότητα και συνεργασία".

Θεωρώ εξαιρετική τιμή την πρόταση που μου έκανε ο Πρωθυπουργός και τον ευχαριστώ για αυτό.

"Θα συνεχίσω να τιμώ και να υπηρετώ το καθήκον που αναλαμβάνω, όπως έκανα και μέχρι σήμερα μακριά από πολιτική και κόμματα. Προσβλέπω στη συνεργασία όλων των κομμάτων για το καλό της πατρίδας" κατέληξε ο νέος ΥΕΘΑ.

Ερωτηθείς για την διαδικασία, αναφέρθηκε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η έκδοση των απαραίτητων Προεδρικών Διαταγμάτων και των αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ για να τερματιστεί η θητεία του ως Α/ΓΕΕΘΑ και να αναλάβει τα καθήκοντα του ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Σε ερώτηση αναφορικά με τις κρίσεις στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, η απάντηση του κ. Αποστολάκη ήταν "θα δούμε".



 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ