Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Αποστολή εξετελέσθη στο Κατάρ" για τον Α/ΓΕΝ

31.03.2014 | 00:21
Η εξαιρετικά δύσκολη και με μεγάλο ρίσκο αποστολή που ανέλαβε ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης στο πρώτο στάδιό της πήγε καλά. Ο λόγος για το ραντεβού που είχε με τον επικεφαλής της γερμανικής Thyssen ο οποίος μέσα στην εβδομάδα θα έρθει στην Αθήνα για να συναντηθεί και με τον ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Η συνάντηση Αποστολάκη - Ατζποντίεν έγινε στο Κατάρ. Οι γερμανοί δείχνουν πρόθυμοι να κλείσουν το θέμα των υποβρυχίων αφού ξέρουν ότι παθαίνουν ζημιά μ΄ όλη αυτή την υπόθεση. Κάτι που ο Βενιζέλος ποτέ δεν καταλαβε και γι΄ αυτό προχώρησε στην συμφωνία του 2010 με τον Σάφα,χωρίς όπως προέκυψε να έχει διασφαλιστεί η ολοκλήρωση ναυπήγησης των υποβρυχίων.
Ο Α/ΓΕΝ έχει πάρει μεγάλο ρίσκο, αλλά γι΄ αυτό υπάρχουν οι Αρχηγοί κι όχι για να ασχολούνται με τα ασήμαντα. Ανεξάρτητα αν θα πετύχει να παραλάβει τα υποβρύχια ή όχι η λογική του να βγει μπροστά και να το προσπαθήσει μάλλον πρέπει να παραδειγματίσει όσους εξακολουθούν να είναι ποστοί της λογικής “βάλε το πρόβλημα κάτω από το χαλί για τον επόμενο”.

Και από τέτοιους έχουμε χορτάσει στα επιτελεία…

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ