Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Αποστρατευθείτε ή κάντε μετάταξη" η "συμβουλή" Κατρούγκαλου στους ένστολους!

22.01.2016 | 21:21
Ο Κατρούγκαλος άφησε “ξερούς” τους εκπροσώπους των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας, καλώντας τους επί της ουσίας να αποστρατευθούν ή να κάνουν μετάταξη σ΄ άλλες θέσεις του δημοσίου!!! Όλα αυτά παρόντος του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ο οποίος δεν είπε λέξη!

Σύμφωνα με το bloko.gr “oι κορυφαίοι των συνδικαλιστών αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών, ακουσαν τον υπουργό να τους λέει ότι δεν μπορούν να γίνουν σε ότι αφορά στο ασφαλιστικό ιδιώνυμες ή επιλεκτικές διακρίσεις, στο όνομα του δόγματος ότι όλοι οι εργαζόμενοι είναι ίσοι.

Απαντώντας σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr σε ερώτηση συνδικαλιστή, ότι οι ένστολοι επιτελούν επάγγελμα με πολλές ιδιαιτερότητες, είπε πως η κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει αμία επιμέρους ή γενικότερη διάκριση. Παρότι επιχείρησε στη συνέχεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, δηλώνοντας πως υπάρχει ακόμα παράθυρο για πιθανή εξαίρεση μη υπαγωγής του ΤΕΑΠΑΣΑ στο ΕΤΕΑ, στη συνέχεια υπήρξε ακόμη περισσότερο δυσοίωνος, κλείνοντας τις όποιες χαραμάδες ακόμα και για το Πρόνοιας, το οποίο χορηγεί τα εφάπαξ.Ο κ. Κατρούγκαλος δήλωσε στη συνέχεια πως στον ασφαλιστικό Αρμαγεδώνα δεν λαμβάνεται καμία πρόνοια για όλους όσοι έχουν θεμελιωμένα δικαίωμα, εκτός ίσως μόνο για όσους θα κάνουν αίτηση αποστρατείας και φύγουν πριν από την κατάθεση και ψήφιση του σχεδίου νόμου, προτρέποντας έτσι επί της ουσίας να ...κουνήσουν μαντήλι αυτούς που βρίσκονται προ των θυρών. Και γι αυτή την μερίδα των εργαζομένων μεταξύ των ένστολων πάντως δεν άφησε κλειστή την φάκα, καθώς δεν απέκλεισε ο νόμος να έχει αναδρομική ισχύ από 1ης Ιανουαρίου!!!

Η .... "εσχατολογική" κατραπακιά ωστόσο ήρθε όταν διατυπώθηκε άλλη επισήμανση συνδικαλιστών πως δυνητικά οι ένστολοι φεύγουν νωρίτερα, για να λάβουν την απάντηση πως όταν κάποιος αποστρατευθεί και δεν έχει συμπληρώσει τα χρόνια για την χορήγηση εθνικής σύνταξης μπορεί να κάνει αίτηση μετάταξης σε άλλη υπηρεσία, αφήνοντας ... "ξέπνοα" άφωνους από κατάπληξη ακόμα και τους πλέον πεσιμιστές”. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ