Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Μόνο λεφτά μη μου ζητάτε". Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Σαμαρά-απόστρατων,με ποιον μίλησε τηλεφωνικά

11.02.2013 | 16:02


Τι έδωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στους προέδρους των “θεσμικών” Ενώσεων Αποστράτων; Επί της ουσίας μόνο την άρση της απαγόρευσης εργασίας για τους απόστρατους. Τίποτα άλλο.

Η ουσία των όσων ειπώθηκαν μπορεί να αποδοθεί σε μια φράση που θα μπορούσε να ήταν “μόνο λεφτά μην μου ζητήσετε”. Αλλιώς λέγεται ότι “αυτά που ζητάτε έχουν κόστος”, για το δημόσιο ταμείο εννοείται, γιατί το κόστος που έχουν πληρώσει μέχρι τώρα οι στρατιωτικοί εν ενεργεία και απόστρατοι, φαίνεται ότι δεν απασχολεί.

Ο πρωθυπουργός ήταν πολύ θερμός με τους απόστρατους λένε οι πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μάλιστα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα για να του ζητήσει να δει το θέμα των μερισμάτων του ΜΤΣ. Θα το δει ήταν η απάντηση και γενικώς με υποσχέσεις αποχώρησαν από το Μαξίμου οι απόστρατοι.

Αρκούν; Νομίζουμε πως όχι. Με συντάξεις Αρχηγών Γενικών Επιτελείων στα 1280 ευρώ, θα είναι δύσκολο για την κυβέρνηση να διαχειριστεί την οργή και τις αντιδράσεις των απόστρατων,οι οποίοι θεωρούν ότι παραπλανήθηκαν και τελικά θίχτηκαν περισσότερο απ΄ όλους από μια κυβέρνηση η οποία υποτίθεται ότι έχει “προνομιακή” σχέση με το χώρο των αποστράτων. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ