Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απόστρατος υποψήφιος της ΧΑ "καταρρίπτει" την άποψη των "παραπλανημένων" ψηφοφόρων

04.06.2014 | 00:01
Την άποψη περί “παραπλανημένων ψηφοφόρων” που έδειξαν εμπιστοσύνη στην Χρυσή Αυγή , καταρρίπτει ένας απόστρατος αξιωματικός , ο οποίος ήταν και υποψήφιός της στις περιφερειακές  εκλογές.

Ο απόστρατος ταξίαρχος Αντώνης Τζαμπάζης επισημαίνει στο άρθρο του ότι όσοι ψήφισαν την Χρυσή Αυγή το έκαναν απολύτως συνειδητά. Κάνει λόγο για “μερίδα επίορκων λειτουργών της Δικαιοσύνης” και καταλήγει με την απαίτηση “άμεσης απελευθέρωσης του Αρχηγού”, εννοώντας τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Θα είχε ενδιαφέρον να αναφέρει στο άρθρο του αν ο ίδιος έχει πειστεί ως αξιωματικός των ΕΔ ότι το κόμμα το οποίο επιστεύθηκε για να εκτεθεί ως υποψηφιος δεν είχε ή δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με νεοναζιστικές αντιλήψεις και απόψεις.

Το άρθρο του:

Του Τζαμπάζη Αντωνίου, Ταξιάρχου ε.α.
tzampan@gmail.com

Θα περίμενε κανείς ότι 40 χρόνια «μεταπολίτευσης»…τι μαγικός όρος κι αυτός…ήταν αρκετά για να σβήσουν από το πολιτικό σκηνικό και από τις ανθρώπινες σχέσεις, που διαχρονικά χαρακτηρίζουν την ΚΟΝΩΝΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ, δύο λέξεις…τις διαχωριστικές γραμμές…συνδεδεμένες ΑΜΕΣΑ με μια τρίτη, το ΔΙΧΑΣΜΟ!!!

Το «σάπιο τρίγωνο» της διαπλοκής του πολιτικού συστήματος, των ΜΜΕ και μερίδας του εγχώριου κεφαλαιακού κατεστημένου, τα οποία εσκεμμένα και με έντεχνο τρόπο στήριξαν την επιβίωσή τους σε γαλάζιους, πράσινους και κόκκινους Έλληνες, όπως και σε αντιστοίχων χρωμάτων καφενεία, διακηρύξεις, πατριωτισμούς, ενοχές(κυρίως αυτές) και διαφόρων λογιών επίπλαστα τερτίπια, παίζει το τελευταίο του, πνέοντας τα λοίσθια…

Ενώνεται, περιχαρακώνεται και αμύνεται, προσπαθώντας να εγκλωβίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερα τμήματα, του παραπλανημένου Ελληνικού Λαού.
ΝΑΙ!!! Του παραπλανημένου Ελληνικού Λαού, των «Ανήκομεν εις την Δύσιν», «Περήφανα νιάτα, τιμημένα γηρατειά», «Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο Λαός στην εξουσία», «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο», «Ψωμί, παιδεία, ελευθερία », «Επανίδρυση του Κράτους» «Πέντε νταβατζήδες δεν θα κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα», «Λεφτά υπάρχουν», «Τσοβόλα δώστα όλα», «Ευχαριστούμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ…», «Σε δέκα χρόνια κανείς δεν θα θυμάται το όνομα Μακεδονία…», «Αν δεν ήταν ο Αντρέας, δεν θα μας ήξερε ο θυρωρός της πολυκατοικίας…», «Το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ», «1 1 4», «Η αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης», «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», «Λαός ενωμένος, ποτέ προδομένος», «Εργάτη πολέμα σου πίνουνε το αίμα», «Ένας στο χώμα, χιλιάδες στον αγώνα», «Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», «Τα ρετιρέ της ΔΕΗ…» κλπ…κλπ.

Δεκάδες απατηλά, παραπλανητικά συνθήματα, «φτιαγμένα» στα σκοτεινά δωμάτια των συνδικαλιστικών «ηγεσιών», υποταγμένων ολοκληρωτικά στα εκάστοτε κόμματα, είχαν και έχουν ένα και μόνο σκοπό, την καθοδήγηση του Ελληνικού Λαού και με τη νομιμοφανή συναίνεση(εκλογές κατά το δοκούν και αντιδημοκρατικοί εκλογικοί νόμοι) και ανοχή του, την άλωση της κυβερνητικής εξουσίας και τη λαφυραγώγηση και διανομή, ιεραρχικά και κατά φθίνουσα τάξη, του πλούτου της Πατρίδας.

Όταν με τις διπλές εκλογές του 2012, μέρος του Ελληνικού Λαού, αηδιασμένο από τις παραπάνω άθλιες διαχρονικά μεθοδεύσεις, συνειδητά επέλεξε Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, το «σάπιο τρίγωνο» της διαπλοκής, αιφνιδιασμένο, διαισθάνθηκε την απαρχή της κατάρρευσής του και ενεργοποίησε μηχανισμούς αυτοάμυνας με την κάλυψη της Τρόϊκα και την κατεύθυνση των γνωστών, πέραν του Ατλαντικού, σιωνιστικών κέντρων.

Οι μηχανισμοί αυτοί είναι καταδικασμένοι ν’ αποτύχουν, γιατί στηρίζονται στην καταπάτηση του Συντάγματος, εκμεταλλεύονται μερίδα επίορκων «λειτουργών» της Δικαιοσύνης και αποδείχτηκε, με την «Υπόθεση Μπαλτάκου», ότι είναι στημένοι.

Αργά ή γρήγορα θα οδηγηθούμε σε Εθνικές Εκλογές και ο παραπλανημένος, από το «σάπιο τρίγωνο» της διαπλοκής, Ελληνικός Λαός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει το μήνυμα που έστειλε προς όλες τις κατευθύνσεις, με τις τριπλές εκλογές του Μαϊου.

Όσον αφορά στο Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, έλαβε το μήνυμα των συγκεκριμένων εκλογών για περισσότερο αγώνα, με σκοπό την απελευθέρωση της Πατρίδας και του Λαού μας από τα δεσμά των δανειστών, έχοντας Επικεφαλής τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ πλέον ΑΡΧΗΓΟ μας, απαίτηση η οποία καθίσταται επιτακτική και AMEΣΗ.

 Διαβάστε ακόμη:

"Η Χρυσή Αυγή έχει ισχυρούς δεσμούς με αστυνομία και στρατό" - Κόλαφος από Ισραήλ
79.743 γιατί στο 9,4 της Χρυσής Αυγής ! Όσοι και οι νεκροί στις μάχες με Ιταλούς και ναζί

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ