Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποσύρθηκε η τροπολογία για τις Ενώσεις Στρατιωτικών! - Δικαίωση Onalert

10.11.2016 | 18:23
 Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Κατάτέθηκε σήμερα αργά το μεσημέρι από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ
 Δημήτρη Καμμένο η η τροπολογία για τις Ενώσεις Στρατιωτικών, όπως κατ' αποκλειστικότητα είχε γράψει σήμερα το Onalert.gr και στη συνέχεια, μετά τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αποσύρθηκε από το ΥΠΕΘΑ. 


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε στη διάθεσή του το Onalert.gr με την τροπολογία την οποία και δημοσιεύουμε, επιχειρείται ο αποκλεισμός των Ενώσεων Στρατιωτικών που ήδη λειτουργούν και έχουν ζητήσει έλεγχο των Οικονομικών της υφιστάμενης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, από τη συγκρότηση νέας Ομοσπονδίας. 

Πρόκειται ουσιαστικά για τις τρεις ενώσεις στρατιωτικών οι οποίες είχαν διαχωρίσει τη θέση τους από τις πρακτικές που ακολουθούσε η ΠΟΕΣ: Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΣΠΕΚΜ), η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (ΕΠΣΕΗΠ) και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ).

Αυτό ουσιαστικά προέβλεπε η τροπολογία που κατατέθηκε εκπρόθεσμα σήμερα μετά τις 3 το μεσημέρι και επρόκειτο να ψηφιστεί μαζί με την κύρωση διεθνούς συμαφωνίας, δυο ώρες αργότερα!

Το γιατί ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά τον στρατιωτικό συνδικαλισμό, αντιμετωπίζεται με εκπρόθεσμες τροπολογίες χωρίς να δίνεται η ευκαιρία στα κόμματα να μελετήσουν τις ρυθμίσεις, είναι ένα σοβαρό θέμα που θα πρέπει όλους να μας απασχολεί.

Για την ιστορία, παραθέτουμε αυτούσια την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.


Τροπολογία για Ενώσεις Στρατιωτικών by Ioanna Iliadi on Scribd
Έρχεται νέα τροπολογία για τις Ενώσεις Στρατιωτικών! Τι συμβαίνει;

Νέα τροπολογία που αλλάζει την τροπολογία που ψηφίστηκε το καλοκαίρι και καθιέρωνε τον στρατιωτικό συνδικαλισμό αναμένεται να φέρει το ΥΠΕΘΑ - Γιατί έχει προκληθεί αναστάτωση στις αναγνωρισμένες Ενώσεις Στρατιωτικών;. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ