Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποτελέσματα εκλογών: Ποιοι προηγούνται σε σταυρούς στο δήμο Αθηναίων

20.05.2014 | 11:36
Η καταμέτρηση των ψήφων του α' γύρου των δημοτικών εκλογών ολοκληρώθηκε και τώρα αρχίζει μια δεύτερη στο δήμο Αθηναίων: η καταμέτρηση των σταυρών για την ανάδειξη των δημοτικών συμβούλων.

Η καταμέτρηση γίνεται από το πρωτοδικείο και τα επίσημα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν την Τετάρτη ή ενδεχομένως και αργότερα. Άλλωστε, φέτος ο αριθμός των υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων είναι διπλάσιος σε σχέση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010.

Οι πρώτες πληροφορίες για το δήμο Αθηναίων αναφέρουν ότι στη μάχη των σταυρών προηγούνται οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Βασίλης Βασιλικός, Θάνος Βερέμης και Πόπη Διαμαντάκου, που βρίσκονται στο συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη.

Όσον αφορά στον συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, πληροφορίες αναφέρουν ότι ψηλά σε σταυρούς είναι οι Μάρω Δούκα, Θανάσης Σκρουμπέλος, Στάθης Δρογώσης, Νίκος Φίλης και Ντίνος Καρύδης.

Στο συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου λέγεται πως προηγούνται οι Χρήστος Τεντόμας και Θανάσης Πλεύρης και για την τρίτη θέση μάχονται οι Αθανάσιος Σπυράκος, Ανδρέας Τσώκος και Δημήτρης Κωνσταντάρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ