Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποτελέσματα exit poll

20.09.2015 | 18:53
Στα χέρια τους έχουν οι εταιρείες μετρήσεων τα πρώτα exit poll για το που θα κυμανθούν . Στις 19:00 ακριβώς, αφού κλείσουν οι κάλπες, τα κανάλια εθνικής εμβέλειας θα παρουσιάσουν σε συνεργασία με τις δημοσκοπικές εταιρείς τα exit poll τώρα, σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχουν δώσει οι εκλογείς στο ερωτηματολόγιο των εταιρειών, μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η εταιρεία Singular Logic που συνεργάζεται με το Υπουργείο Εσωτερικών σ' όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις  θα είναι σε θέση να δώσει μια ασφαλή εκτίμηση για το αποτέλεσμα των εκλογών λίγο μετά τις 21:00, όταν και θα έχει συγκεντρώσει το 10% των εκλογικών τμημάτων της Επικράτειας. 
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΘΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ LIVE TO  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ TA  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ EXIT POLLS 
Exit Poll ΕΡΤ:  Στις 19.00 ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος θα παρουσιάσει το πανελλαδικό exit poll
Exit poll MEGA: Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα, εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων.

Exit poll ΑΝΤ1: Στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, παρουσιάζει το αποτέλεσμα των πανελλαδικώνexit poll, με την πρώτη εικόνα για την έκβαση της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών.
Exit poll ALPHA: Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.
Exit poll STAR: Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.

Η Singular Logic θα αναλάβει το έργο της συγκέντρωσης και παρουσίασης των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, δίνοντας μια ασφαλή εκτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών λίγο μετά τις 21:00.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τιςεκλογές 2015  
Δείτε την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικώνγια τις εκλογές 2015
Δείτε όλα τα Live αποτελέσματα εκλογών 2015

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ