Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

"Άρβυλο από το τόπο σου" κι ας είναι και πιο σκληρό Αρχηγέ!

20.06.2014 | 00:01
Τ΄ άρβυλα που φοράει ο Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς έχουν προκαλέσει παράπονα. Και όπως μας το εξήγησαν θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι παράπονα δικαιολογημένα.

Δεν χρειάζεται να πούμε την μάρκα που προτιμά ,ούτε τη χώρα προέλευσής τους. Πουλιούνται στο εμπόριο και προφανώς θα είναι πιο μαλακά ,άνετα και αδιάβροχα από τα δικά μας. Που όμως είναι φτιαγμένα εδώ στην Ελλάδα και εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσο άσχημα. Αντιθέτως…

Δεν θα ΄χαμε προσέξει ίσως ούτε εμείς την “λεπτομέρεια” για τα άρβυλα του Αρχηγού. Την πρόσεξαν και μας την μετέφεραν με παράπονο οι άνθρωποι που φτιάχνουν τα “δικά” μας άρβυλα, λέγοντάς μας ότι δεν μπορεί ο Αρχηγός να μην τα προτιμά. Έστω όταν κάνει δημόσια εμφάνιση με κάμερες και φωτογράφους. Αν το καλοσκεφθείτε δεν είναι και τόσο…λεπτομέρεια αυτό που επισημαίνουν. Έχει πολύ ουσία και σημασία τους καιρούς που ζούμε. Γιατί δεν μπορεί από τη μία να λέμε ότι θέλουμε να στηρίξουμε την όποια ελληνική προσπάθεια γίνεται στην λεγόμενη “αμυντική βιομηχανία-βιοτεχνία” και από την άλλη ακόμη και στ΄ άρβυλα να “ψωνίζουμε” απ΄ έξω. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για “αρχηγικά άρβυλα”.

Διαβάστε ακόμη:

Ούτε τα άρβυλα του στρατού δεν προμηθευόμαστε από Ελλάδα!
Εισάγουμε,ακόμη και τις αρβύλες των στρατιωτών μας!
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ