Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχίζει το επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας -Τουρκίας

04.03.2013 | 10:06
Με την προοπτική προσέλκυσης επενδύσεων, αύξησης των ελληνικών εξαγωγών και δημιουργίας συνεργειών, πραγματοποιείται το μεσημέρι στην Κωνσταντινούπολη το επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας- Τουρκίας, παρουσία των πρωθυπουργών των δύο χωρών και τη συμμετοχή 300 επιχειρηματιών.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στη μία με την παρουσίαση των οικονομιών των δύο χωρών και θα ακολουθήσει η παράθεση επιχειρηματικών εμπειριών από τις ελληνικές εταιρείες Ιντραλότ και Βιομηχανικά Ορυκτά, με παρουσία στην Τουρκία.

Η επίσημη συνεδρίαση θα αρχίσει με την ομιλία του υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών της Τουρκία Μουσταφά Σεβέρ, του προέδρου του ΣΕΒ για τις Διεθνείς Δράσεις Θ. Λαβίδα, του αντιπροέδρου των Τούρκων εξαγωγέων και του προέδρου του Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (DEIK).

Το επίσημο μέρος του φόρουμ θα κλείσουν με τις ομιλίες τους οι πρωθυπουργοί Α. Σαμαράς και Τ. Ερντογάν και θα ακολουθήσουν οι απ' ευθείας συναντήσεις μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων επιχειρηματιών.

Η Τουρκία βιώνει ρυθμούς δυναμικής ανάπτυξης σε διεθνές περιβάλλον ύφεσης, διψάει για υποδομές και υπηρεσίες στις οποίες οι 'Ελληνες έχουν πρωτοπορία και αναμένουν τις προτάσεις μας, τονίζουν επιχειρηματικές πηγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελληνοτουρκική "συμφωνία ναυτιλίας" στη συνάντηση Σαμαρά - Ερντογάν

Σαμαράς-Ερντογάν: τι μπορεί να συζητήσουν και να συμφωνήσουν (;) για την υφαλοκρηπίδα;

Ερντογάν: "Τι θα συζητήσω με τον Σαμαρά". Συνέντευξη του Τούρκου πρωθυπουργού


Ποιοι είναι οι Τούρκοι δισεκατομμυριούχοι


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ