Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ατύχημα με λεωφορείο που μετέφερε ομογενείς στην Αίγυπτο

31.03.2013 | 14:14
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πρεσβεία της Ελλάδας στο Κάιρο, σήμερα το πρωί, λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 19 άτομα, 16 εκ των οποίων Ομογενείς από την Αλεξάνδρεια, ανετράπη στο 55ο χλμ. της οδού που συνδέει την Αλεξάνδρεια με το Κάιρο με κατεύθυνση προς την Αιγυπτιακή πρωτεύουσα.

Κατά την ανατροπή του λεωφορείου, τραυματίστηκαν δώδεκα (12) από τους επιβαίνοντες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο Sheikh Zayed του Καΐρου.

Ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Κάιρο, συνοδευόμενος από κλιμάκια της Πρεσβείας και του Γενικού Προξενείου Καΐρου, έσπευσαν άμεσα στο σημείο του ατυχήματος και μετέφεραν με όχημα της Πρεσβείας τους υπολοίπους επτά (7) επιβαίνοντες του λεωφορείου για προληπτικό έλεγχο στο ανωτέρω νοσοκομείο. Ο Πρέσβης και το προσωπικό της Πρεσβείας παραμένουν στο νοσοκομείο για να προσφέρουν κάθε δυνατή συνδρομή στους ομογενείς μας.

Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, οι πρώτες ενδείξεις από τις προκαταρκτικές εξετάσεις των τραυματιών δεν προκαλούν ανησυχία, η κατάστασή τους όμως παρακολουθείται.

Το Υπουργείο Εξωτερικών ευρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την Πρεσβεία της Ελλάδας στο Κάιρο και παρακολουθεί την κατάσταση. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ