Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτες ειναι οι πανέμορφες γυναίκες του ισραηλινού στρατού! ΦΩΤΟ

18.06.2016 | 00:07

Πανέμορφες, καυτές, ισραηλινές στρατιωτίνες όπως δεν τις έχετε ξαναδειί! Ποζάρουν με τη στρατιωτική στολή  για το φακό της Mayan Toledano σε μια τελείως διαφορετική φωτογράφηση, μακριά από το σκηνικό του πολέμου.  

Η φωτογράφος Mayan Toledano, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ισραήλ. Aπό παιδί εξέφρασε τη δημιουργικότητα της μέσω της τέχνης. Ήθελε να ασχοληθεί με την τέχνη αλλά και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, στο Ισραήλ η στράτευση είναι υποχρεωτική στα 18 και για τα αγόρια και για τα κορίτσια, έτσι γνώριζε ότι τα σχέδια της έπρεπε να αναβληθούν.Κατά την διάρκεια της θητείας της στο στρατό θέλησε να δείξει μια άλλη πλευρά των γυναικών. Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας συνέντευξη στη Huffington Post το Φεβρουάριο είπε ότι ήθελε να δείξει μια αθέατη πλευρά των γυναικών , αυτή που κρύβεται πίσω από τη στρατιωτική στολή.
Η ιδέα της υποχρεωτικής θητείας όχι μόνο δεν την ενθουσίαζε αλλά την στενοχωρούσε και τις δημιουργούσε αισθήματα θυμού. Κατά τη διάρκεια της θητείας της όπως περιγράφει στη συνέντευξη της βίωσε έντονη άρνηση και δεν μπορούσε να προσαρμοστεί. Έκανε την εκπαίδευση της στην Ακαδημία της Πολεμικής Αεροπορίας και όπως αφηγείται το μόνο το οποίο την παρηγορούσε ήταν η αίσθηση της κοινότητας που είχε αναπτυχθεί με τα άλλα κορίτσια.


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣτο σημειο αυτό να πούμε βέβαια ότι πέρα από αυτή την θηλυκή και συνάμα καλλιτεχνική πλευρά υπάρχει και μια άλλη η οποία απέχει πολύ από την παραπάνω περιγραφή.
Πριν λίγα χρόνια κάποιες ισραηλινές στρατιωτίνες έκαναν κάτι απερίγραπτο, φωτογραφήθηκαν μόνο με τα εσώρουχά  και τον οπλισμό τους! Ακολούθως ανέβασαν στο Facebook τις φωτογραφίες τους.

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ με τις καυτές στρατιωτίνες ΕΔΩ

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ο στρατός του Ισραήλ ειναι απο τους καλύτερους στον κόσμο και οτι οι γυναίκες στον Ισραηλινό στρατό ειναι ενα σημαντικό κομμάτι για τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις.
Δείτε ΕΔΩ τις στρατιωτινές του τάγματος Caracal. Το Caracal ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό την ενσωμάτωση των γυναικών σε μάχιμες μονάδες. Σήμερα το Caracal αποτελείται απο 70% γυναίκες.Με πληροφορίες από την huffingtonpost.com
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ