Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό είναι το εντυπωσιακό αεροσκάφος T-6 Texan II - ΒΙΝΤΕΟ

22.02.2017 | 11:43
Mε αφορμή τη σημερινή  πτήση του Α/ΓΕΕΘΑ Νάυαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ στην Καλαμάτα με αεροσκάφος T-6 TEXAN ΙΙ, ας δούμε ποιο είναι το αεροσκάφος αυτό και τι μπορεί να κάνει.  

Το αεροσκάφος  T-6 TEXAN της Πολεμικής μας Αεροπορίας πρόκειται για ένα αεροσκάφος που εντυπωσιάζει. Για την ιστορία Το T-6 Texan II είναι μονοκινητήριο εκπαιδευτικό αεροσκάφος που κατασκευάζεται από την Raytheon Aircraft Company (σήμερα Hawker Beechcraft). Χρησιμοποιείται από την Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία ως βασικό εκπαιδευτικό και από το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό ως βασικό και μέσο εκπαιδευτικό, τόσο για την εκπαίδευση των πιλότων του (Naval Flight Officer - NFO) όσο και των χειριστών οπλικών συστημάτων (Weapon Systems Officer - WSO).

Αντικατέστησε τα T-37B Tweet της αεροπορίας και τα T-34C Turbo Mentor του Ναυτικού. Το T-6A χρησιμοποιείται επίσης ως βασικό εκπαιδευτικό αεροσκάφος από τις Καναδικές Ένοπλες δυνάμεις (με την ονομασία CT-156 Harvard II) και φυσικά από την Ελληνική Πολεμική μας Αεροπορία.

Παρακάτω ακολουθούν βίντεο με το μοναδικό αεροσκάφος που κλέβουν τις εντυπώσεις. Δείτε την πτήσεις μέσα από κάμερα GoPro  μέσα στο κόκπιτ και όχι μόνο. 

Δείτε δύο Βίντεο της Πολεμικής Αεροπορίας στο Vimeo

T-6A TEXAN II DEMO from Hellenic Air Force on Vimeo.

 Bίντεο με το T-6 μέσα από GoPro κάμερα!

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ