Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό είναι το πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ USS Carter Hall LSD 50 - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

02.09.2017 | 18:01
Το αμερικανικό πολεμικό πλοίο "USS Carter Hall LSD 50" είναι μήκους 186 μέτρων και πλάτους 26 μέτρων. Ναυπηγήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1991 και τέθηκε σε επιχείρηση στις 30 Σεπτεμβρίου 1995. Είναι το δεύτερο αμφίβιο πλοίο που φέρει το όνομα "Carter Hall". Το πρώτο είχε κερδίσει έξι αγωνιστικά αστέρια για ηρωικές πράξεις στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.Μεταφέρει πάνω από 400 άτομα πλήρωμα (397 ναυτικούς και 30 αξιωματικούς). Διαθέτει μεγάλης έκτασης κατάστρωμα για την προσγείωση όλων των τύπων αεροσκαφών, τη μεταφορά και καθέλκυση αμφίβιων σκαφών, οχημάτων ξηράς καθώς και προσωπικού, σε πολεμικές και άλλους είδους επιχειρήσεις, ενώ εξυπηρετεί και μικρά πολεμικά σκάφη.
Συμμετέχει σε αμφίβιες επιχειρήσεις αναλαμβάνοντας την υποστήριξη και εξυπηρέτηση αεροσκαφών και οχημάτων. Ναυπηγήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1991 και τέθηκε σε επιχείρηση στις 30 Σεπτεμβρίου 1995. 


Διαβάστε επίσης: Η Ρόδος θεωρείται ασφαλής τόπος από τους Αμερικανούς λέει ο πλοίαρχος του "Carter Hall" 

Η αποστολή του είναι να μεταφέρει ναυτικό προσωπικό, σκάφη προσγείωσης, οχήματα και φορτίο. Να τα μεταφέρει στην ξηρά χρησιμοποιώντας σκάφη εκφόρτωσης και ελικόπτερα για τη στήριξη επιχειρήσεων στρατιωτικής και ανθρωπιστικής βοήθειας και να τα υποστηρίζει ανάλογα με τις ανάγκες.


 
Το πλοίο λειτουργεί ως ανεκτίμητη βοήθεια σε μια κοινή μονάδα επιθεωρητών ναυτικού – θαλάσσιου, μία από τις οποίες προωθείται ανά πάσα στιγμή προκειμένου να ανταποκριθεί γρήγορα σε κάθε πιθανή εξελισσόμενη κρίση.

Βίντεο: Δραστηριότητες του πολεμικού πλοίου USS Carter Hall


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ