Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Αυτός είναι ο Διοικητής του 7ου Στόλου των ΗΠΑ που απαλλάσεται από τα καθήκοντα του

23.08.2017 | 11:02
O επικεφαλής του αμερικανικού στόλου στον Ειρηνικό πηγαίνει στην Ιαπωνία για να απαλλάξει από τα καθήκοντα του τον Διοικητή του 7ου Στόλου, του μερικές μέρες μετά τη δεύτερη ναυτική τραγωδία που συνέβη σε πλοίο του 7ου στόλου των ΗΠΑ αυτή τη χρονιά ,όπως δήλωσε αμερικανός αξιωματούχος στο USNI news την Τρίτη 22 Αυγούστου 2017.

Φωτογραφία: Ο Αντιπλοίαρχος Tζόζεφ Οκόιν (Joseph Aucoin) τωρινός Διοικητής του 7ου Στόλου


Ο Αντιπλοίαρχος Tζόζεφ Οκόιν (Joseph Aucoin) τωρινός Διοικητής του 7ου Στόλου επρόκειτο να βγει στη σύνταξη τον επόμενο μήνα. Το ναυτικό των ΗΠΑ ωστόσο αποφάσισε ότι η αλλαγή του Διοικητου έπρεπε να γίνει τώρα. Ο νέος Διοικητής που αναλαμβάνει τα ηνία του 7ου στόλου είναι ο Φίλιπ Σογιερ ( Phillip Sawyer) και το γεγονός αυτό είχε ήδη γνωστοποιηθεί από το Μάιο.

Ο ναύαρχος Σκωτ Σουιφτ( Scott Swift) είναι εκείνος οποίος αναλαμβάνει να ταξιδέψει από την Ιαπωνία στη Σιγκαπούρη για να απαλλάξει τον Οκόιν από τα καθήκοντα του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Φωτογραφία: Ο ναύαρχος Σκωτ Σουιφτ( Scott Swift)


Το Ναυτικό των ΗΠ[Α αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για την πρόθεσή του να απαλλάξει από τα καθήκοντά του τον αντιναύαρχο Τζόσεφ Οκόιν.

Σημειώνεται ότι έχουν σημειωθεί τέσσερις συγκρούσεις πολεμικών πλοίων από τον Ιανουάριο, δύο από τις οποίες είχαν νεκρούς, είπαν δύο αξιωματικοί, σύμφωνα με την WSJ.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ