Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτός είναι ο συνεργάτης του Μαζιώτη! -Νοίκιαζε τη γιάφκα του Βύρωνα!

03.10.2014 | 18:50
Συνέχεια με το θρίλερ της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης δόθηκε με την δημοσίευση της ταυτότητας του 31χρονου τρομοκράτη που συνελήφθη στον Βύρωνα.  Η φωτογραφία προέρχεται από τα αρχεία της ΕΛΑΣ και είναι παλαιότερη χρονολογικά, καθώς προέρχεται από το ατομικό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας του 31χρονου.  Ο συνεργάτης του Μαζιώτη προσπαθούσε να αποφύγει την αναγνώριση.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη:

Στο πλαίσιο των ερευνών που ενεργεί η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β), ανακοινώνεται ότι ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ατόμου που συνελήφθη προχθές (01-10-2014) στο Βύρωνα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Πρόκειται για τον ΣΤΑΜΠΟΥΛΟ Αντώνη, του Κωνσταντίνου και της Ροζάλμπα, γεν. 21/02/1983 στην Αττική.

Δημοσιοποιείται η φωτογραφία από το Δελτίο της Αστυνομικής του Ταυτότητας.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας γίνεται σε εκτέλεση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται.

Διαβάστε όλο το άρθρο για το πως ο Σταμπούλος έκανε τη ζωή δύσκολη στους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής, στο Newsit.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ