Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΓΕΣ

Αυτός είναι ο χρυσός τοξοβόλος Συνταγματάρχης με τη σιδερένια θέληση - ΒΙΝΤΕΟ

19.05.2018 | 19:30
Ένας άνδρας με ατσαλένια θέληση είναι ο χρυσός τοξοβόλος συνταγματάχης που έχει κάνει περήφανες τις Ένοπλες Δυνάμεις και τη χώρα μας με τις επιτυχίες του. 
Πρόκειται για τον συνταγματάρχη Ρωμαίο Ρουμελιώτη, ο οποίος ανέβηκε στο 1ο βάθρο του κόσμου στην παγκόσμια τοξοβολία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρωμαίος Ρουμελιώτης έχει φέρει δυο χρυσά μετάλλια στην Ελλάδα ως τοξοβόλος. Σημειώνεται ότι ήταν ένας από τους τέσσερεις εκπροσώπους της χώρας μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τοξοβολίας Ενόπλων Δυνάμεων που διεξήχθη στην πόλη Fontainebleau πέρυσι. 

Ο Ρωμαίος Ρουμελιώτης αρχικά αγωνίστηκε στο ατομικό στην κατηγορία ΑΜΕΑ. "To  να κάνεις τοξοβολία με ενα χέρι για μένα ήταν μέσα στις προκλήσεις της ζωής" λέει στην εκπομπή μεταξύ άλλων. 
 
Πάρτε μια γεύση από τον άνδρα με την ατσαλένια θέληση που μπορείτε να παρακoλουθήσετε μεταξύ άλλων αύριο στην εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων της ΕΡΤ στις 11.30.

 

Εκτός από το χρυσό τοξοβόλο στην εκπομπή προβάλλεται το εντυπωσιακό ακροβατικό σμήνος της Πολεμικής Αεροπορίας «Δαίδαλος, που πρόκειται για τη μοναδική ομάδα παγκοσμίως που χρησιμοποιεί αεροπλάνα τύπου Τ-6. Επίσης θα ζήσετε την καθημερινότητα των μελών του πληρώματος της Φρεγάτας «Λήμνος» όπως κατέγραψε η εκπομπή στο 24ωρο που πέρασε δίπλα στους φρουρούς του Αιγαίου.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ