Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αβραμόπουλος: "Οι Ένοπλες Δυνάμεις στη πρώτη γραμμή προάσπισης της Δημοκρατίας"

25.09.2013 | 12:23
Δήλωση μήνυμα προς την κοινωνία για το ρόλο και τη σημασία της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος από τη βάση της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών . “Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος είναι θεματοφύλακες και υπερασπιστές της ανεξαρτησίας της χώρας και πάντοτε στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση της ίδιας της Δημοκρατίας”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αβραμόπουλος που πήγε στη ΜΥΚ για την αποφοίτηση νέων βατραχανθρώπων.

Η δήλωση έρχεται σε μια στιγμή που οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε αναταραχή από τις έρευνες για τη Χρυσή Αυγή.

Όλη η δήλωση Αβραμόπουλου:

"Οι Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών σήμερα με αυτή την παρουσίαση, πραγματικά απέδειξαν το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται συνολικά οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, πάντοτε έτοιμες να ανταποκριθούν στο υπέρτατο καθήκον τους.

Αυτό που θα ήθελα να σημειώσω είναι ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος είναι θεματοφύλακες και υπερασπιστές της ανεξαρτησίας της χώρας και πάντοτε στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση της ίδιας της Δημοκρατίας.

Τα όσα τον τελευταίο καιρό έχουν απασχολήσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα οποία βεβαίως διερευνώνται, δεν έχουν καμία σχέση με τον πραγματικό σκοπό και την αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, για τις οποίες οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι και η Πολιτεία να στέκεται απέναντι τους με σεβασμό και αναγνώριση στην σημαντική αποστολή τους". 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ