Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αξιωματικός που κατονόμασε ο Ευσταθίου απαντά : "Ποια είναι τα ψεύδη που είπε"

04.01.2014 | 15:17
Νέα διάσταση στο θέμα με το μαύρο χρήμα στους εξοπλισμούς. Ένας από τους απόστρατους αξιωματικούς τον οποίο ο Παναγιώτης Ευσταθίου κατονόμασε υποστηρίζοντας ότι του έδωσε 250.000 ευρώ , ανατρέπει δεδομένα, υποστηρίζοντας ότι αυτά τα χρήματα αντιστοιχούν στις αμοιβές του είναι δηλωμένα στην εφορία και επί της ουσίας λέει ότι ο κ.Ευσταθίου κάπου αλλού έχει δώσει “μαύρο χρήμα” που προσπαθεί να καλύψει!

Ο Μανώλης Σαρτζετάκης σε επιστολή που έστειλε στην ΑΝΕΑΕΔ ,της οποίας είναι ενεργό μέλος αναφέρει:

“Εχθές δημοσιοποιήθηκε το απολογητικό υπόμνημα του Π. Ευσταθίου, ιδιοκτήτη της εταιρείας TREDECO, της οποίας ήμουν εργαζόμενος από το 1996 έως το 2007.
 
Δυστυχώς καλούμαι για μία ακόμα φορά να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψη μου, ανεξάρτητα εάν και σε αυτή την αναφορά του ονόματος μου, τα αναγραφόμενα, για τους γνωρίζοντες, μόνο γέλιο προκαλούν.
 
Σεβόμενος την σχέση ειλικρίνειας και ανιδιοτελούς αγωνιστικότητας που έχουμε αναπτύξει όλο αυτό τον καιρό, θα ήθελα να σας παραθέσω σε ελάχιστες γραμμές τα πραγματικά στοιχεία διαβεβαιώνοντας σας ότι όλα αυτά που μέχρι σήμερα υποστήριζα και για αυτά που μέχρι σήμερα αγωνιζόμουν δεν είχαν ούτε χιλιοστό υποκρισίας. Το μόνο που σήμερα πληρώνω είναι η απόφαση μου να αποχωρήσω εγκαίρως, από τις τάξεις του ΠΝ και η προσπάθεια μου να βελτιώσω το βιοτικό επίπεδο της οικογένειας μου με απόλυτη ηθική και αξιοπρέπεια.

 
“Κατ αρχήν το πρόγραμμα των νέων Υ/Β εδόθη στην HDW με απ ευθείας ανάθεση στο σύνολο του, σύμφωνα με την υποβληθείσα προσφορά, χωρίς καμία επιλογή του εξοπλισμού. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρξε καμία επί μέρους επιλογή συσκευών και συστημάτων και πολύ περισσότερο του κεντρικού οπλικού συστήματος της ATLAS ELEKTRONIC που αποτελούσε την καρδιά των ηλεκτρονικών του Υ/Β. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ αξιολόγηση συναφών συστημάτων για να υπάρξει προσπάθεια επηρεασμού, στα επίπεδα που προσπαθεί να εμφανίσει ο Ευσταθίου. Όσον αφορά την αναφερόμενη λίστα Αξιωματικών που παρέδωσα αποτελεί ψεύδος, ο αναφερόμενος Γερμανός Luebke δεν ασχολείτο τότε με τα νέα Υ/Β και τέλος όταν ισχυρίζεσαι ότι έχεις δώσει χρήματα στον ισχυρότερο, τότε άνδρα του ΠΝ τον συγχωρεμένο τον Θεοδωρουλάκη, δεν περιμένεις λίστες από κανένα Σαρτζετάκη.
 
Εγώ προσωπικά στην TREDECO, ασχολήθηκα με την τεχνική υποστήριξη διαφόρων προγραμμάτων και κυρίως με την υποστήριξη των συσκευών Α/Υ των Υ/Β τύπου ΓΛΑΥΚΟΣ, την προσαρμογή των νέων Τ/Λ DMA2A4 στα Ελληνικά Υ/Β, τον εξομοιωτή Υ/Β και κάποια άλλα μικρά προγράμματα που ουδέποτε προχώρησαν όπως Link 14, νυκτοσκόπια, ECM κ.α. Είχα ιδιωτικά συμφωνητικά με την TREDECO κατατεθειμένα στην εφορία και οι συνολικές αμοιβές μου τα 11 αυτά χρόνια ήταν της τάξεως που αναφέρει ο Ευσταθίου ως αμοιβές – bonus. Για τα ποσά αυτά έχω εκδώσει και αντίστοιχα τιμολόγια από την ατομική εταιρεία που διατηρούσα και διέκοψα την λειτουργία της το 2011.
 
Το τι έκανε ο Ευσταθίου με οποιονδήποτε τρίτο δεν το γνωρίζω αλλά και ήταν ξεκάθαρο εξ αρχής ότι δεν ήθελα ποτέ να ανακατευτώ. Προκαλώ δε οποιονδήποτε έχει δεχθεί πρόταση από μένα να το πει δημοσίως. Εκείνο που όμως μου προκαλεί θλίψη και οργή, είναι η ευκολία με την οποία κατονομάζει συναδέλφους γνωρίζοντας για έναν εξ αυτών την αδελφική σχέση που είχε με κάποιο συγγενή του και την επιθυμία του να τον βοηθήσει όταν βρέθηκε σε κάποια οικονομική δυσκολία. Το πρόσωπο αυτό σήμερα κατονομάζεται ως πληροφοριοδότης για να δικαιολογήσει αυτό το ποσόν που πιθανόν και να του έδωσε. Αλλά αυτά αποτελούν αντικείμενο της Ελληνικής Δικαιοσύνης στην οποία ελπίζω να κληθώ και να πω ότι γνωρίζω.
 
Από όλη αυτή την κατάσταση, σε αυτή την συγκυρία για την ΑΝΕΑΕΔ, θα ήταν καταστροφικό να υπάρξει χώρος για νέες επιθέσεις εναντίον της από κάθε καλοπροαίρετο ή κακοπροαίρετο. Έτσι ψύχραιμα σκεπτόμενος αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητα μου από το ΔΣ και παραμένοντας απλό μέλος της ΑΝΕΑΕΔ να την στηρίξω όσο περισσότερο μπορώ.
 
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω όλους εσάς, να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια αν δεν θέλετε η ΑΝΕΑΕΔ να βουλιάξει. Θα πρέπει να υποβάλετε υποψηφιότητες ακόμα και αυτοί που τυχόν θεωρούσατε ότι με την δική μου υποψηφιότητα δεν υπάρχει ανάγκη να υπάρξει και η δική σας.
 
Με αυτά τα στοιχειώδη θα ήθελα να σταματήσω εδώ προς το παρόν και για ότι άλλο παραμένω στην απόλυτη διάθεση σας είτε στο ερχόμενο ΔΣ είτε οποτεδήποτε άλλοτε”. 

Διαβάστε ακόμη:

Το ¨κρυφτούλι" Ευσταθίου - Ποια ονόματα έδωσε προστατεύοντας πολιτικούς - ΟΛΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ