Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά είναι τα "μνημονιακά κάλαντα" - Προλαβαίνετε να τα μάθετε και χρόνια πολλά

24.12.2013 | 00:21
<<Χρόνια πολλά σας εύχομαι κι ας πούμε  μια ευχή:

άμεσα η τρόικα να πάει να... κουρευτεί!>>

Έτσι ... καταλήγουν τα ...''Μνημονιακά Κάλαντα'' που, ελέω τρόικας, συνέταξε με άψογη ομοιοκαταληξία, πολύ χιούμορ και πολύ αλήθεια, ο γνωστός δημοσιογράφος του εργατικού ρεπορτάζ της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ κ. Ηλίας Γεωργάκης. 
Απολαύστε τα ολόκληρα, όπως τα έστειλε σε φίλους και συναδέλφους  του:


Καλήν ημέραν άρχοντες, αν είναι ορισμός σας,Χριστού την θείαν Γέννησιν να πω στ' αρχοντικό σας.

Θα σας τα πω με κινητά,email και sms χάσαμε τα τρίγωνα τις παιδικές φωνές.Χάθηκαν τα κάλαντα ακόμη και οι κουτσούνες ένα ωραίο παρελθόν έμειναν οι στρούνες.Καλήν  ημέρα άρχοντες αν είναι ορισμός σας,η κρίση κι η κατάθλιψη μπήκαν στ' αρχοντικό σας.Mας κλέβουν όλων τη ζωή χωρίς δικαιολογία,η κρίση λέει ευθύνεται που δεν υπάρχει... μία.Να πάνε αυτοί να... κουρευτούν στης Μέρκελ το γινάτι,πρέπει να αντιδράσουμε για να μην κλείνουν μάτι.Να διώξουμε την τρόικα να βρούμε την υγειά μας,από το πολύ το κούρεμα χάσαμε τα... μαλλιά μας.Άντε να πάν στο διάολο να δούμε άσπρη μέρα 'έτσι που καταντήσαμε δεν πάει παραπέρα.


Σε εφεδρεία βάλτε τους μας έχουνε τρελάνει μαζί τους και τα κόμματα που έχουνε πεθάνει.Χάθηκαν δώρα και μισθοί χάθηκαν κι΄οι συντάξεις παντού απογοήτευση όπου και να κοιτάξεις.Φόροι, φέσια, ομόλογα σπρέντ και αγωνία θύματα οι νέοι μας με τέτοια ανεργία.


Ακόμη και στον ύπνο μας το σοκ του μνημονίου έφερε  παρενέργειες δεν ... κάνει τσίου-τσίου.Πάθος με τι-βι και κινητά φεύγει η ζωή μας στις οθόνες γύρω όλα είναι μοναξιά σμίξαν καλοκαίρια και χειμώνες. Οι τράπεζες ληστεύουνε με κάρτες και με δάνεια δόσεις και επιτόκια έφθασαν στα.. ουράνια.


Λαμόγια και δειλοί πολιτικοί τη τσέπη τους έχουνε συμφέρον γκρεμίζουν των παιδιών μας τη ζωή κλέβουν από τη σκέψη μας το μέλλον.Μνημόνια και θλίψη γενική χρωστάμε και δεν φθάνουν οι συντάξεις ακόμη και να δεις την ουρανό κάμερες παντού όπου κοιτάξεις.

Χρόνια πολλά σας εύχομαι κι ας πούμε  μια ευχή:

άμεσα η τρόικα να πάει να... κουρευτεί!.


(http://elgeorgakis.blogspot.gr/)  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ