Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτή είναι η "ευρωπαϊκή" Τουρκία! Εκτέλεση 11χρονου από την τουρκική αστυνομία

22.12.2015 | 14:16
Αυτή είναι η “ευρωπαϊκή” Τουρκία. Η Τουρκία τους ηγέτες της οποίας όλοι οι ευρωπαίοι ηγέτες αγκάλιαζαν με θέρμη πριν από μερικές ημέρες.
Η φωτογραφία είναι συγκλονιστική.

Στην συνοικία Τζούντι της πόλης Τζίζρε  κατά την διάρκεια των συγκρούσεων, 11χρονο παιδί ονόματι Σαλίχ Εντίμ, δολοφονήθηκε από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας που το πυροβόλησαν στο κεφάλι,όπως μεταφράζουν από το birgun.net τα tourkikanea.gr.

Στην πόλη Τζίζρε όπου για μέρες συνεχίζονται οι πρακτικές εκτάκτου καταστάσεως, εισέβαλαν και δυνάμεις του στρατού . Στον λόφο Γκίρε που βρίσκεται απέναντι από την συνοικία Νουρ, στον λόφο Τζαφέρ Σαδίκ που βρίσκεται απέναντι από την συνοικία Τζούντι, και στον λόφο Σερμπάνε Τζιρφ που βρίσκεται απέναντι από την συνοικία Γιαφές , τοποθετήθηκαν άρματα και από εκεί γινόταν βολές.
Στρατιώτες και ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας προσπαθούσαν να μπουν στις συνοικίες με θωρακισμένα οχήματα, ενώ οι συγκρούσεις εντάθηκαν στις συνοικίες Τζούντι και Νουρ. Οι στρατιώτες περικύκλωσαν μερικούς δρόμους στους οποίους δεν υπήρχαν χαντάκια και άρχισαν να μπαίνουν στα σπίτια σπάζοντας μία-μία τις πόρτες.

Σ΄ αυτές τις συγκρούσεις εκτελέστηκο ο 11χρονος.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ