Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αύξηση 164% στις εισόδους παράνομων μεταναστών τον Μάρτιο

02.04.2015 | 23:22
Επίθεση Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στον Θοδωρή Δρίτσα για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης. Σε δηλωσή του επισημαίνει ότι η αύξηση εισόδων έφθασε το 164% το μήνα Μάρτιο.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επισημαίνει στην δήλωσή του:


«Σήμερα η Κυβέρνηση, με επίσημη ανακοίνωση του κ. Δρίτσα, ομολογεί ότι η προστασία και φύλαξη των θαλασσίων συνόρων από την παράνομη μετανάστευση είναι «ακροδεξιά ατζέντα». Γι αυτό, άλλωστε, η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που εξήγγειλε προεκλογικά,  αρχίζει ήδη να «αποδίδει καρπούς», αφού μόνο τον μήνα Μάρτιο περισσότεροι από 3.200 παράνομοι μετανάστες έχουν διέλθει τα σύνορά μας, καταγράφοντας αύξηση περίπου κατά 164%(!), όταν στο  αντίστοιχο περσινό διάστημα ο αριθμός αυτός ανερχόταν στους 1185.


Ο κ. Δρίτσας, όντας περισσότερο από 2 μήνες Υπουργός, συνεχίζει να επιδεικνύει άγνοια για βασικά ζητήματα του Υπουργείου του, όπως η νομοθεσία που διέπει τη λειτουργία και οργάνωση του Λιμενικού Σώματος, στο οποίο ο ίδιος προΐσταται. Μάλιστα, προσπαθώντας να αποκρύψει τη διοικητική του ανεπάρκεια, χρησιμοποιεί προσχηματικά την αγωνία νέων ανθρώπων, την οποία ο ίδιος δημιούργησε, αφού μόλις χθες αποφάσισε, επιτέλους, να υλοποιήσει την υποχρέωσή του για κατάταξη 110 Δοκίμων Υπαξιωματικών και 45 Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος που είχε αποφασίσει και δρομολογήσει η προηγούμενη Κυβέρνηση.

Απαντώντας στο ίδιο ύφος με εκείνον,  τον καλώ να εγκαταλείψει τη  γνώριμη κυβερνητική τακτική των συκοφαντιών και να αφοσιωθεί στο έργο του και την επίλυση ζητημάτων του Υπουργείου που, δύο μήνες τώρα, διαρκώς πολλαπλασιάζονται».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ