Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Μπαγίς "απαξιώνει" την ευρωπαϊκή "σφαλιάρα" που έρχεται από την Ευρώπη

10.10.2012 | 17:34
Nα απαξιώσει την έκθεση της ΕΕ πρίν κυκλοφορήσει επειδή ξέρει ότι θα είναι αρκετα αρνητική για την Τουρκία επιχειρεί ο Τούρκος υπουργός  ευρωπαϊκών υποθέσεων, κ. Εγκεμέν Μπαγίς. 

Με το γνωστό αλαζονικό ύφος του  δήλωσε λίγο πρίν κυκλοφορήσει η έκθεση πρόδου:«Αυτός δεν είναι έλεγχος σχολείου. Αυτό που μετράει είναι η δική μας έκθεση που θα ανακοινώσουμε στο τέλος του χρόνου», φέρεται να δήλωσε.  Ακόμα ο κ. Μπαγίς  είπε ότι την περίοδο αυτή την  εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ έχει η  μια χώρα - σ.σ.η Κυπριακή Δημοκρατία - που δεν αναγνωρίζεται από την Τουρκία και πρόσθεσε ότι δεν αναμενόταν η έκθεση της ΕΕ να περιέχει επαίνους για την Τουρκία.
 

Η Ζαμάν  προβάλλει από την πλευρά της δήλωση του Ευρωπαίου Επιτρόπου υπεύθυνου για τη Διεύρυνση, Κ. Στεφάν Φούλε, ότι η ΕΕ «πυροβολεί  τον εαυτό της στο πόδι  με το να μην επιτρέπει την συνέχιση της διαδικασίας ένταξης» της Τουρκίας.  Ο Κ. Φούλε, γράφει η εφημερίδα, άσκησε κριτική  στη στάση ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών που μπλόκαραν τις διαπραγματεύσεις ένταξης με την Τουρκία.
  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ