Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπαλτάκος επιτίθεται σε ΣΥΡΙΖΑ και μιλά για τον Σαμαρά - Τι είπε για τρόϊκα και ΕΔ

25.09.2014 | 17:52
“Θλιβερή εξέλιξη η έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία” κατά τον Τάκη Μπαλτάκο . Ο πρώην Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, σε συνέντευξή του στο Onalert.gr είπε ότι η ΝΔ μετατράπηκε σ΄ ένα κεντρώο κόμμα που έχασε την δεξιά του πτέρυγα και πρέπει με κάποιο τρόπο να καλυφθεί αυτό το κενό.

Αυτός είναι και ο λόγος που προκύπτει η ανάγκη της δημιουργίας ενός νέου πολιτικού χώρου μεταξύ της ΝΔ και της ακροδεξιάς της Χρυσής Αυγής, είπε . Ο κ.Μπαλτάκος δεν δέχτηκε τον όρο ακροδεξιό κόμμα προσδιορίζοντάς το ως Γκωλικό ή Χριστιανοδημοκρατικό στα πρότυπα της Ιταλίας.

Παραδέχτηκε ότι έχει κάνει επαφές με δύο στρατηγούς τους κυρίους Φράγκο και Ζιαζιά δεν θέλησε όμως να πει τι ειπώθηκε σ΄ αυτές τις συναντήσεις παραπέμποντας σ΄ εκείνους .

Επιτέθηκε με δριμύτητα στην Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας την άποψή του περί “παραμυθιού της Αριστεράς που πρέπει να τελειώσει”. Ο κ.Μπαλτάκος είπε ότι θα είναι θλιβερό να κληθεί να διαχειριστεί την κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε ΕΔΩ την συνέντευξη


Σε ερώτηση αν έχει οποιασδήποτε μορφής επικοινωνία με τον Σαμαρά, είπε ότι “οι δρόμοι μας δεν χώρισαν, ο κοινός στόχος είναι το καλό της Ελλάδας στον οποίο μπορούμε να φθάσουμε από διαφορετικές διαδρομές”.

Τα οσα είπε για τους στρατιωτικούς και τις διαπραγματεύσεις με την τρόίκα σοκάρουν! Αποκάλυψε ότι έβαλαν τους στρατιωτικούς τελευταίους στην μισθολογική κλίμακα κάτω και από τους μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών!!!
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ