Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΥΕΘΑ

Βίτσας: Επίσημη επίσκεψη στην Τιφλίδα

26.05.2016 | 19:42
 Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας παρέστη ως μέλος της ελληνικής κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας της Γεωργίας, που πραγματοποιήθηκαν στην πρωτεύουσα της χώρας Τιφλίδα.

Παράλληλα, συμμετείχε στο 10ο Συνέδριο Άμυνας και Ασφάλειας, το οποίο διεξήχθη στις 24 και 25 Μαΐου 2016 στη γεωργιανή πρωτεύουσα.

Στο περιθώριο του Συνεδρίου έλαβε μέρος σε δείπνο εργασίας με την Υπουργό Άμυνας της Γεωργίας Tinatin Khadasheli, όπου επιβεβαιώθηκαν οι δεσμοί φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γεωργία αλλά και οι προοπτικές για παραπέρα ενίσχυσή τους.

Επίσης, είχε συναντήσεις με τον 1ο Υφυπουργό Άμυνας της Δημοκρατίας της Αρμενίας David Tonoyan και με την Υφυπουργό Άμυνας της Γεωργίας Ana Dolidze, όπου συζητήθηκαν θέματα Άμυνας και Ασφάλειας της ευρύτερης περιοχής.

Ο ΑΝΥΕΘΑ επισκέφθηκε την Ελληνική Πρεσβεία στην Τιφλίδα και είχε συνάντηση με τον πρέσβη Γεώργιο Χατζημιχελάκη και το προσωπικό της πρεσβείας. Επίσης επισκέφθηκε το κλιμάκιο των παρατηρητών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUMM) και είχε συνάντηση με τους Έλληνες παρατηρητές που υπηρετούν σε αυτό. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ