Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βίτσας: Υποδέχθηκε παιδιά που έμειναν ορφανά από τους τζιχαντιστές

13.07.2016 | 20:20
 Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, παρέστη σήμερα Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), σε εκδήλωση που διοργάνωσε το ΥΠΕΘΑ για την υποδοχή 31 ορφανών παιδιών (4 έως 7 ετών) από τον Λίβανο, που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Η ομάδα αυτή παιδιών προέρχονται από οικογένειες Λιβανέζων στρατιωτικών που έχουν πέσει θύματα του ISIS και μετά την Αθήνα θα μεταβούν σε νησί του Αιγαίου για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο ΑΝΥΕΘΑ υποδεχόμενος τα παιδιά, τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε καλές διακοπές στην Ελλάδα. Παράλληλα, επισήμανε ότι η ζωή θέλει κουράγιο και τους ευχήθηκε να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Επίσης θυμίζοντας σχετικό στίχο του ποιητή Γιάννη Ρίτσου, επισήμανε πως αν όλα τα παιδιά της Γης πιάναν γερά τα χέρια θα σχημάτιζαν ένα κύκλο που θα αγκάλιαζε τη Γη και αυτός θα ήταν ένας κύκλος ειρήνης και συνεργασίας των λαών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας και ο πρόεδρος του ΚΕΛΠΝΟ Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ