Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βόμβα στον χακί συνδικαλισμό! Στην ΠΟΜΕΝΣ η ΕΣΠΕΚΜ!

18.06.2017 | 22:17
Βόμβα στον χακί συνδικαλισμό το αίτημα της ΕΣΠΕΚΜ να διαγραφεί απο την ΠΟΕΣ και να ενταχθεί στην ΠΟΜΕΝΣ. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική επιστολή ΕΔΩ, η «ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» (ΕΣΠΕΚΜ) αιτήθηκε την ένταξή της στην ΠΟΜΕΝΣ μετά από απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ:

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) ανακοινώνει την ένταξη της «ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» (ΕΣΠΕΚΜ) στην Ομοσπονδία.

Το αίτημα της πρωτοβάθμιας Οργάνωσης που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των ενεργεία στρατιωτικών που υπηρετούν σε μονάδες της Κεντρικής Μακεδονίας, στάλθηκε στην Ομοσπονδία μας, αμέσως μετά την επιτυχημένη Ημερίδα της ΠΟΜΕΝΣ με θέμα «Ασφαλιστικό, Μισθολογικό, Συνταξιοδοτικό στις Ένοπλες Δυνάμεις», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 σε αίθουσα του Δημαρχείου Αμαρουσίου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική επιστολή, η «ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» (ΕΣΠΕΚΜ) αιτήθηκε την ένταξή της στην ΠΟΜΕΝΣ μετά από απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Με την ένταξή της η «ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» (ΕΣΠΕΚΜ) συμμορφώνεται πλήρως με τον ισχύοντα νόμο 4407/2016 που διέπει τον στρατιωτικό συνδικαλισμό.

Η “Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.” είναι η πρώτη ιστορικά συνδικαλιστική Ομοσπονδία που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των εν ενεργεία στρατιωτικών με βάση τον νόμο 4407/2016.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ Επγός (ΥΔΚ)

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Λγος (ΠΖ)

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ