Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Βόρεια Κορέα: H Ιαπωνία δεν γνωρίζει ότι επιταχύνει την αυτοκαταστροφή της

31.08.2017 | 09:51
O Κιμ Γιογνκ Ουν αφού απείλησε με “πραγματικό πόλεμο” τις ΗΠΑ και τόνισε στη Νότια Κορέα ότι πρέπει να είναι “προσεκτική” σειρά τώρα έχει η Ιαπωνία. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας απειλεί ανοιχτά και το Τόκιο πριν συμπληρωθούν λίγα 24ωρα από την ώρα που ήχησαν οι σειρήνες στη χώρα λόγω του πυραύλου που εκτόξευσε ο “Υπέρτατος Ηγέτης”.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ουσιαστικά «προειδοποίησε» την Ιαπωνία ότι κινδυνεύει με «επικείμενη αυτοκαταστροφή» επειδή έχει ταχθεί στο πλευρό των ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε άρθρο γνώμης που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, 30.08.2017 στο βορειοκορεάτικο πρακτορείο KCNA, η Πιονγκγιάνγκ τα… βάζει με το Τόκιο!
«Η Ιαπωνία σήκωσε τα μανίκια για να στηρίξει τις επιχειρήσεις του αφεντικού της κατά της Βόρειας Κορέας», αναφέρει το κείμενο.
«Η στρατιωτική σύνδεση των συμμάχων έχει αναχθεί σε σοβαρή απειλή για την κορεατική χερσόνησο και η Ιαπωνία δεν γνωρίζει ότι επιταχύνει την αυτοκαταστροφή της», τονίζει το KCNA.

Διαβάστε επίσης: Βόρεια Κορέα: Μια διαφορετική εκτόξευση με "ειδικό βάρος"


Το βορειοκορεατικό πρακτορείο αναφέρεται συγκεκριμένα στις αμερικανικές βάσεις στο νησί Χοκάιντο.
Η Πιονγκγιάνγκ συνεχίζει προειδοποιώντας την Ιαπωνία να μην ακολουθεί τυφλά τις ΗΠΑ διότι κινδυνεύει «με επικείμενη καταστροφή».

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ