Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Βόρεια Κορέα: "θα απαντήσουμε με πυρά στα πυρά των ΗΠΑ"

20.10.2017 | 15:33
“Η Βόρεια Κορέα ζει υπό τη συνεχή απειλή μιας πυρηνικής επίθεσης από τις ΗΠΑ. Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις αμερικανικών αεροπλανοφόρων και βομβαρδιστικών. Κάθε ενέργεια ενεργοποιεί μια αντιδράση. Ο ηγέτης μας έχει διευκρινίσει τη θέση μας, που υποδηλώνει ότι θα “κατευνάσουμε” τις ΗΠΑ και θα ανταποκριθούμε με φωτιά στη φωτιά, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε  στη Μόσχα.

Με τις εντάσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας να κλιμακώνονται, το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι η Πιονγιάνγκ δεν πρόκειται πραγματοποιήσει συνομιλίες για τα πυρηνικά.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας αναφέρει ότι η Πιονγιάνγκ δεν πρόκειται να συμμετέχει σε συνομιλίες για τα πυρηνικά της όπλα. Τονίζει ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το πυρηνικό καθεστώς της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας.

Η Πιονγιάνγκ διαθέτει πυρηνικά όπλα και βαλλιστικούς πυραύλους αλλά θα τα χρησιμοποιήσει μόνο σε περίπτωση απειλής για τη χώρα σύμφωνα με το υπουργείο.

Με πληροφορίες από sputniknews.com

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ