Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βουλγαρία: Υλικοτεχνική στήριξη από τις EΔ στη συνοριακή αστυνομία

29.04.2015 | 11:29
Υλικοτεχνική στήριξη θα προσφέρουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Βουλγαρίας στη συνοριακή αστυνομία για την προστασία των συνόρων με την Τουρκία, στην περιοχή του Έλχοβο, όπως ανακοίνωσε ο Βούλγαρος υφυπουργός Άμυνας Ντιμίτερ Κουγιουμτζίεφ.
Η υλικοτεχνική υποστήριξη θα παρέχεται από 83 άτομα με 34 οχήματα, μεταξύ των πέντε τομέων της συνοριακής αστυνομίας κατά μήκος των νότιων συνόρων της Βουλγαρίας.

Η υλικοτεχνική υποστήριξη θα αφορά τη μεταφορά κρατουμένων παράτυπων μεταναστών, αλλά και του προσωπικού του υπουργείου Εσωτερικών που είναι επιφορτισμένο με τον έλεγχο των συνόρων, καθώς και τη συντήρηση του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για τη λειτουργία και συντήρηση του φράκτη που έχει ήδη κατασκευαστεί κατά μήκος τμήματος των συνόρων.

Όπως διευκρίνισε ο Βούλγαρος υφυπουργός Άμυνας, "οι βουλγαρικές Ένοπλες Δυνάμεις θα αυξήσουν τη συμμετοχή τους, σε περίπτωση που υπάρξει κλιμάκωση της μεταναστευτικής πίεσης".
Βάσει των υπολογισμών που έχουν γίνει, το πρώτο εξάμηνο της όλης επιχείρησης θα στοιχίσει στο βουλγαρικό Υπουργείο Άμυνας 2.128.360 λέβα- συμπεριλαμβανομένης της φάσης της προετοιμασίας της.

(Φωτογραφία Αρχείου - Οι Ενοπλες Δυνάμεις της Βουλγαρίας κατα την διάρκεια άσκησης )


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ