Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βουλή: Αντιπαράθεση για το σχόλιο Καμμένου στο Twitter, για την Γεννηματά

25.07.2016 | 21:32
 Έντονη αντιπαράθεση προκλήθηκε στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ασφάλεια στις έρευνες υδρογονανθράκων, με αφορμή ανάρτηση στο διαδίκτυο του Πάνου Καμμένου για τη Φώφη Γεννηματά.

Αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει επίσημα θέση για το θέμα και να καταγγείλει τις "χυδαιολογίες", όπως τις χαρακτήρισε.Στον κ. Γεωργιάδη απάντησε ο κ. Σκουρλέτης, λέγοντας πως δεν γνωρίζει την ακριβή διατύπωση που χρησιμοποίησε ο κ. Καμμένος και αν έχει κάτι μαζί του, να το πει σε εκείνον.

Στη συζήτηση παρενέβη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος τη χαρακτήρισε "αήθη" την αναφορά του κ. Καμμένου κατά της κ. Γεννηματά.

"Η ποιότητα του λόγου ενός πολιτικού χαρακτηρίζει και την ποιότητα του ήθους του", σχολίασε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης.

"Ο καθένας όταν κάνει μια δήλωση αναλαμβάνει την ευθύνη για τις δηλώσεις του, οι οποίες και τον χαρακτηρίζουν ως ένα βαθμό. Εγώ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο", ανέφερε στη δευτερολογία του ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος απαντώντας στα σχόλια της αντιπολίτευσης, προσέθεσε ότι "ο τρόπος που φέρατε το θέμα στη σημερινή συζήτηση δεν δείχνει ευαισθησία, αλλά ότι οι προθέσεις είναι πολύ μικρές και πολύ ταπεινές".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ