Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Υπουργείο Άμυνας

Βουλή Live - Mήνυμα Τσίπρα στην Τουρκία: Παιχνίδια με την Ελλάδα δεν μπορούν να παίζουν!

08.03.2018 | 20:17
Πρώτη δημοσίευση: 2018-03-08 19:52:17
Τελευταία ενημέρωση: 2018-03-08 20:17:17

Σε εξέλιξη στην  Ολομέλεια η συζήτηση επί της πρότασης της ΝΔ για τη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης.

 
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρωθυπουργός μεταξύ άλλων απέστειλε αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία τονίζοντας ότι:  "Παιχνίδια με την Ελλάδα δεν μπορούν να παίζουν." Aκόμα ο κ Τσίπρας απαντώντας σε επίθεση που του έγινε για την υπόθεση των ελλήνων στρατιωτικών φαίνεται να πρόσθεσε: Θα καλέσω τον Τούρκο πρωθυπουργό, όταν θα ξέρω ότι τα πράγματα δεν θα γίνουν χειρότερα.

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να τονίσουμε ότι  η  ΝΔ ζητεί να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της απιστίας των διατελεσάντων υπουργών Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή Παύλου Πολάκη με βάση τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή σχετικώς με την τιμολόγηση των φαρμάκων.


Όλες οι εξελίξεις στο live blog του newsit


19:58

Απάντηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη

Μην αγχώνεστε, οι εκλογές θα γίνουν στην συνταγματικά καθορισμένη ημερομηνία, θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του '19 και μέχρι τότε δεν θα υπάρχει "σκανδαλολογία", θ έχει ολοκληρωθεί η έρευνα και οι αθώοι θα είναι αθώοι και οι ένοχοι θα πληρώσουν τις ευθύνες τους, τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

19:21

“Κακοστημένη απόπειρα αντιπερισπασμού” από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας

"Κακοστημένη απόπειρα αντιπερισπασμού" από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την πρόταση για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής σε βάρος των υπουργών Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Παύλου Πολάκη.

Μίλησε για "άσκηση της Ν.Δ. και του κ. Μητσοτάκη σε μια φτηνή επικοινωνιακή πολιτική αντιπερισπασμού" την οποία, όλως τυχαίως, θυμήθηκαν μετά την υπόθεση Novartis.

19:07

Σε εξέλιξη η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

18:36

Επίθεση στην κυβέρνηση για τους Έλληνες στρατιωτικούς


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άρχισε την ομιλία του εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση για το ζήτημα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Τόνισε ότι είναι "απαράδεκτη η κράτησή τους" και συνέχισε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση πως "υποτιμήσατε το περιστατικό".

Λίγο αργότερα, επισήμανε πως "είμαστε φιλειρηνικός λαός, αλλά αυτό δεν πρέπει να λαμβάνεται από κανέναν ως αδυναμία. Δεν διαπραγματευόμαστε σπιθαμή ελληνικής γης".


Συνεχής ενημέρωση στο newsit.gr  

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ