Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχηγός Στρατού βράβευσε τον bodybuilder Γεώργιο Μαργαρίτη!

20.11.2017 | 23:46
Ο αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, τίμησε τον Επίλαρχο Γεώργιο Μαργαρίτη, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σωματοδόμησης (Βodybuilding).

Το “τεθωρακισμένο” θηρίο του Δ’ Σώματος Στρατού, Επίλαρχο Γιώργο Μαργαρίτη, για τη νέα επιτυχία του, το χάλκινο μετάλλιο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βodybuilding, που διεξήχθη στην Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο, βράβευσε ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής .

Ο επίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος υπηρετεί στον Προβατώνα του Έβρου, εκτός από την άριστη εκτέλεση των καθηκόντων του, είναι γνωστός και για τις διαδοχικές διακρίσεις του σε παγκόσμιους αγώνες σωματικής διάπλασης της ομοσπονδίας IFBB (International Federation of Bodybuilding and Fitness).

Καταξιωμένος στο χώρο της Ελληνικής Σωματοδόμησης, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο του Bodybuilding και του Fitness μέσα από τις συνεχείς επιτυχίες του. Κυρίως όπως λένε αυτοί που τον ξέρουν για την απαράμιλλη αφοσίωσή του στην απαιτητική καθημερινότητα της υπηρεσίας.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ