Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Βρετανία: Διήμερη άσκηση με τις Ειδικές Δυνάμεις για την Μέγκαν Μάρκλ

11.03.2018 | 17:00
Άσκηση απαγωγής με πραγματικά πυρά έκανε με τις Ειδικές Δυνάμεις η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μάρκλ. Η εκπαίδευση αυτή κράτησε δύο μέρες και έγινε στην ύπαιθρο του Χερεφορντσάιρ ούτως ώστε να είναι έτοιμη για το πώς θα αντιδράσει σε κάθε ενδεχόμενο.

“Όλα του γάμου δύσκολα”H ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, βρήκε τον πρίγκιπά της, στο πρόσωπο του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ και στις 19 Μαΐου θα τελεστεί ο γάμος τους, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ. Όμως, η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, ως μέλος πλέον της βασιλικής οικογένειας θα πρέπει να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο...

Έτσι, εκτός από τα μαθήματα που έχει πάρει σχετικά με τους κανόνες που ακολουθεί το βασιλικό πρωτόκολλο, η πρώην πρωταγωνίστρια της αμερικανικής δικαστικής σειράς Suits εκπαιδεύτηκε για δύο ημέρες στην ύπαιθρο του Χερεφορντσάιρ για το πώς θα αντιδράσει σε ενδεχόμενη απαγωγή της.

Η άσκηση με τις Ειδικές Δυνάμεις


Η εκπαίδευση της μέλλουσας Δούκισσας του Σάσεξ έγινε από μέλη των Ειδικών Δυνάμεων του βρετανικού στρατού (SAS) και στο πλευρό της κατά την διάρκεια της άσκησης ήταν και ο πρίγκιπας Χάρι. Σύμφωνα με το σενάριο της εκπαίδευσης, η Μέγκαν έπεσε θύμα απαγωγής και κρατήθηκε ως όμηρος, ενώ στην προσπάθεια απελευθέρωσής της χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά πυρά, ώστε η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι να είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει μια επίθεση εναντίον της.
Την ίδια εκπαίδευση είχε περάσει και η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Ο πρώην αξιωματικός των Βρετανικών Ειδικών Δυνάμεων (SAS), Τζέραλντ Μουρ, δήλωσε για την εκπαίδευση της Μέγκαν στην Daily Express: “Παρόλο, που η Μέγκαν γνώριζε πως ο εχθρός δεν ήταν αληθινός, σας εγγυώμαι πως κατατρόμαξε από τον φόβο της. Χρησιμοποιούνται πραγματικά πυρά, ώστε αυτή να ξέρει πώς ακούγεται ένας αληθινός πυροβολισμός αν θα βρεθεί ποτέ, ο θεός να μην το επιτρέψει, σε κατάσταση επίθεσης”.

Daily mail, Daily Express
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ