Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Βρετανός έβγαλε επικίνδυνη σελφι μπροστά στα τανκ του Κιμ Γιονγκ-ουν! ΒΙΝΤΕΟ

10.11.2017 | 12:55
Ο 33χρονος Βρετανός Ντάνιελ Ντόμπσον έβγαλε την πιο επικίνδυνη σελφι στον κόσμο “ποζάροντας” κοντά σε τανκ του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν…. Για την ακρίβεια από ότι φαίνεται δεν έβγαλε μόνο μια σέλφι αλλα αρκετές και τράβηξε και αρκετά πλάνα με την κάμερα του...


Ο 33χρονος Βρετανός Ντάνιελ Ντόμπσον «χαιρέτησε» τα τανκ του Κιμ Γιονγκ-ουν, υψώνοντας τα δυο του δάχτυλα κάνντας το σήμα της ειρήνης, κατά τη διάρκεια στρατιωτικής παρέλαση βγάζοντας έτσι την πιο... επικίνδυνη σέλφι στον κόσμο, σύμφωνα με τη Mirror.


Καθώς τα τανκ περνούσαν στην Πιονγιάνγκ, ο Ντόμπσον έστρεψε την κάμερα προς τον εαυτό του και έβγαλε γρήγορα τη φωτογραφία, με το ρίσκο να μπει στη φυλακή, επειδή προσέβαλε το κράτος με αυτή του την κίνησή.


Ο Ντόμπσον δήλωσε ότι η χειρονομία που έκανε, η οποία θεωρείται προσβολή σε άλλα κράτη, ήταν μια «διακριτική πράξη περιφρόνησης» προς τον δικτάτορα.
«Εκείνη την ώρα δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα ήταν προσβλητικό, ήθελα να γίνει αντιληπτό ως το σύμβολο της ειρήνης που έμοιαζε κιόλας πιο ταιριαστό δεδομένης της αιτίας της παρέλασης. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κάποιον, πόσο μάλλον κάποιον με όπλα και άδεια χρήσης τους», συμπλήρωσε ο Ντόμπσον ο οποίος κατέγραψε το ταξίδι του και το δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube.

«Οι Κορεάτες γενικά είναι αρκετά συγκρατημένοι και δεν εκφράζουν συναισθήματα ή ενθουσιασμό σε δημόσια γεγονότα. Ωστόσο, μετά τη φωτογραφία μου και καθώς απομακρύνονταν τα τανκ, ο κόσμος άρχισε να ζητωκραυγάζει», είπε ο Ντόμπσον.

Mε πληροφορίες από http://www.mirror.co.uk

Δείτε τις απίστευτες οι εικόνες που κατέγραψε ο Βρετανός στο παρακάτω βίντεο: 

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ