Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με τους τραπεζίτες τα λέει ο ΥΕΘΑ για τα δάνεια των στρατιωτικών

16.01.2013 | 00:31
Κρίσιμο ραντεβού με το Προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών (ΕΕΤ), έχει ο ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Ο ΥΕΘΑ θα δεχτεί στο γραφείο του τους Γιώργο Ζανιά, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, Νικόλαο Νανόπουλο, Α’ Αντιπρόεδρο, Δημήτριο Μαντζούνη, Β’ Αντιπρόεδρο, Σταύρο Λεκκάκο Γ’ Αντιπρόεδρο και τα μέλη κ.κ. Σπύρο Φιλάρετο, Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΕΤ και Χρήστο Γκόρτσο, Γενικό Γραμματέα της ΕΕΤ,με αντικείμενο της συνάντησης να είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών προς τις Τράπεζες-μέλη της Ένωσης, για την υιοθέτηση λύσεων με στόχο την ελάφρυνση του βάρους της αποπληρωμής των δανείων του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Είχε προηγηθεί σχετική επιστολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας προς τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών για να αναζητηθούν, από κοινού, ενέργειες και διαδικασίες για τη διευκόλυνση χιλιάδων οικογενειών, ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων, που δυσκολεύονται να εξυπηρετήσουν και να αποπληρώσουν δάνεια που έχουν πάρει από τις Τράπεζες.

Η αναζήτηση απ΄ ότι φαίνεται ολοκληρώθηκε και μετά το σημερινό ραντεβού θα μάθουμε αν υπάρχει και κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα για τους στρατιωτικούς που έχουν πάρει δάνεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Κόψτε τους μισθούς για να πάρετε εξοπλισμούς",λένε οι δανειστές!!!
 
Σταϊκούρας "διμοιρίτης", με διοικητή το Σαμαρά!

Η οργή των απόστρατων,η μοναξιά του Παναγιωτόπουλου και η ανέχεια των στρατιωτικών


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ