Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Defence Club: Αποκλειστικές προσφορές για ένστολους

26.07.2016 | 16:54

Μία νέα ιστοσελίδα που απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ξεκινάει την πορεία της στο διαδίκτυο. Μοναδικός στόχος του DefenceClub.gr είναι η παροχή εξαιρετικών προσφορών για τους ένστολους, το δικό μας «ευχαριστώ» για όσα προσφέρουν με τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα και σε όλους εμάς. Θέλουμε να καλύψουμε τις ανάγκες των μελών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, από την είσοδό τους σε Υπηρεσία , την ε.ε. διαδρομή τους και την μετέπειτα ε.α. πορεία τους.

Για τον λόγο αυτό, παρέχουμε δωρεάν συμβουλευτικές τραπεζικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες και είμαστε δίπλα σας καθημερινά, με προσφορές αποκλειστικά για εσάς.

Ειδικά για τους πρώτους 50 που θα εγγραφούν και θα κάνουν χρήση των προνομιακών πακέτων ασφάλισης για αυτοκίνητο ή κατοικία ισχύει επιπλέον έκπτωση 10 € στις ήδη εξαιρετικά χαμηλές τιμές που ισχύουν για τα μέλη του defenceclub.

Αναλυτικά, μερικά από τα προνόμια του DefenceClub.gr

 - Το DefenceClub.gr προσφέρει αποκλειστικά στα μέλη του, την πιο ανταγωνιστική ασφάλεια αυτοκινήτου. Πόσο ανταγωνιστική είναι η ασφάλεια αυτοκινήτου που προσφέρει το Defence Club στα μέλη του; Από €135 έως €149 ασφαλίζετε το αυτοκίνητό σας για ΟΛΟ τον χρόνο!

- Το DefenceClub.gr εξασφαλίζει στα μέλη του την πλέον ανταγωνιστική ασφάλεια πυρός για ενυπόθηκα και μη ακίνητα.

- Tο DefenceClub.gr προσφέρει στα μέλη του μια ειδική ασφάλεια που σας καλύπτει και από τους εν υπηρεσία κινδύνους. Η ασφάλεια περιλαμβάνει αποζημίωση για την περίπτωση θανάτου ή μόνιμης ανικανότητας εν ώρα υπηρεσίας, ώστε κάθε φορά που προσφέρετε τις υπηρεσίες σας για το κοινό καλό, να είστε σίγουροι ότι εσείς και η οικογένειά σας είναι εξασφαλισμένοι, οτιδήποτε και να συμβεί.

- Το DefenceClub.gr εξασφαλίζει για τα μέλη του προνομιακό στεγαστικό δάνειο με μοναδικά χαμηλό επιτόκιο από 2,62% και σημαντικά μειωμένα έξοδα φακέλου, ώστε να καλύψει τις στεγαστικές ανάγκες αγοράς, ανέγερσης, αποπεράτωσης και επισκευής κατοικίας σε όλη την Ελλάδα. Το δάνειο καλύπτει και την αγορά οικοπέδου.Λίγα λόγια για εμάς

Η ομάδα μας αποτελείται από στελέχη προερχόμενα από τον τραπεζικό χώρο καθώς και έμπειρους οικονομικούς συμβούλους. Η πολυετή εμπειρία μας στον χρηματοοικονομικό τομέα, η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε οικοδομήσει όλα αυτά τα χρόνια με τραπεζικά ιδρύματα και ασφαλιστικές εταιρίες και ο όγκος των υποθέσεων που διευθετούμε, μας επιτρέπουν να διαπραγματευόμαστε για εσάς τους καλύτερους όρους και να πετυχαίνουμε αποκλειστικά προνόμια και υπηρεσίες.

Έχοντας επιτύχει την εκταμίευση περισσοτέρων από 2.500 στεγαστικών δανείων έως τώρα, διαθέτουμε την ικανότητα και την εμπειρία να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά κάθε υπόθεση και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Ο μεγάλος αριθμός ασφαλιστήριων συμβολαίων που χειριζόμαστε μας δίνει την δυνατότητα να πετύχουμε τις ιδανικές καλύψεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Ευχή και επιδίωξη όλων μας στο DefenceClub.gr είναι να «μεγαλώσουμε» μαζί σας, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε προϊόντα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.defenceclub.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε οποιοδήποτε απορία:

Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 18, Περιστέρι , ΤΚ 12134

Τηλέφωνο: 210 571 7373, e-mail: info@defenceclub.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ