Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΡΒΥΛΑ NEWS

Άδειες ...με μπαξίσι.

07.01.2011 | 07:47
Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε σε μονάδα της Αλεξανδρούπολης,μετά από καταγγελίες στρατιωτών,ότι οι άδειες δίνονταν ...με μπαξίσι.
Οι καταγγελίες έγιναν μέσω της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων,με δύο επιστολές που της εστάλησαν και προκάλεσαν τη διαταγή για τη διενέργεια της ΕΔΕ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στη μία επιστολή στρατιώτης της μονάδας “κλήθηκα για την ΕΔΕ να καταθέσω αυτά που γνώριζα και όφειλα να πω. Η ΕΔΕ είχε ως θέμα τις άδειες που χορηγούνται στην μονάδα, αλλά κατέδειξε κατά κάποιον τρόπο το πως λειτουργούσε το σύστημα της μονάδας για να πάρεις μια άδεια.

Η απάντηση λοιπόν είναι ότι για να πάρεις τιμητική άδεια έπρεπε να φέρεις , κρασιά, λάδια κι ότι άλλο τραβούσε η όρεξη του διοικητή... Για αυτή την υπόθεση κατέθεσαν εναντίον του διοικητή τριάντα συνολικά άτομα και όλα έδειξαν ότι θα λάμψει η αλήθεια για αυτόν το διοικητή ...Το πρόβλημα, για να καταλήξουμε στο αποτέλεσμα της υπόθεσης, ότι με όλες αυτές τις μαρτυρίες που σας ανέφερα περιληπτικά ποιο πάνω, είναι ότι του ανακοινώθηκαν τα ονόματα και οι καταθέσεις που δόθηκαν από όλους μας. 
Τέλος, θέλω τη βοήθεια σας διότι φοβάμαι ότι από την στιγμή που ξέρει ότι έχω καταθέσει εναντίον του εγώ και όλοι οι εμπλεκόμενοι, θα μας κάνει την ζωή κόλαση”.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι στρατιώτες στόχος της ΕΔΕ δεν ήταν να λυθεί το πρόβλημα,αλλά να κουκουλωθεί, “όπως κι έγινε”.

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ